DOLAR 32,5349
EURO 34,7780
ALTIN 2.403,19
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Zoom uygulaması için yeni rakip! Google Duo Google video konferans pazarından pay kapmak için Duo ile Zoom uygulaması karşısına çıkmaya hazırlanıyor…

09.05.2020
A+
A-

Duo hali hazırda, zeki telefonlar, tabletler ve iPad için bu özelliği sunuyor. Yeni yapılacak güncellemeyle birlikte hem Chrome için video konferans özelliği gelecek hem de röportaj birey sayısı 32 olacak.

Redmi 10X özellikleri Google Play’de ortaya çıktı

Redmi 10X özellikleri Google Play Console’da ortaya çıktı. Redmi Note 9’un öbür isimle gelmesi beklenen modelde farklılıklar olduğu belirliendi.

Google, Duo için başka güncellemeler de planlamışa benziyor. Aile görüşmesi adı verilen bu modda, çizimler yerine getirmek, Instagram sözde filtreler kullanmak olası oluyor. Eğlenceli bir arayüz ile karşımıza çıkacağa benzeyen Google, güvenliği de ön planda tutuyor.

Bilhassa aile modu üzerinden yapılan görüşmeler, yalnızca aile olarak tanımladığınız toplantı üyeleri göre görüntülenebiliyor. bununla beraber 32 kişiye kadar yükseltilecek olan video konferans özelliği için Google hesabınızla giriş yapmanız gerekecek.

Google, anneler gününü düşünerek aile modunu yayına aldı. Böylece eğlenceli filtreleri grp görüşmelerinde kullanmak olası olacak.  Chrome üzerinden video görüşme için ise önümüzdeki birkaç hafta içinde güncellemenin gelmesi bekleniyor.

Şu an için 32 kişilik video konferans özelliğinin öteki platformlara ne vakit geleceği emin yok. Ancak Google bu güncellemeyi de kısa sürede yapacağa benziyor.

Bu güncelleme sonrası video röportaj için Zoom uygulaması  yerine Duo kullanır mısınız? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.