DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Galaxy Note 9 için kablosuz şarj standı ortaya çıktı

22.07.2018
A+
A-

Galaxy serisinin eski cihazları ne yazık ki standla uyumlu değil. Tabii ki bu eski Galaxy cihazlarına muhtemelen S9 ve S9 Plus dahil değil. Ancak paylaşılan kutu görselinde sadece Note 9 ve Galaxy Watch ibaresi bulunuyor. Kablosuz şarj standının en önemli özelliği aynı anda iki telefonu birden şarj edebilmesi. Apple’ın birden fazla cihazı şarj edebilen AirPower şarj standı ise son gelen bilgilere göre Eylül ayında piyasaya çıkacak. Bildiğiniz gibi AirPower’ın gelişi uzun süredir bekleniyor. Wirelesss Charge Duo ile birlikte Samsung Apple’ın önüne geçiyor gibi görünüyor. Tabii ki bu şarj standının 9 Ağustos’ta tanıtılıp tanıtılmayacağı henüz belli değil.

Sızıntıyı yapan ise daha önce de birçok sızıntı paylaşan Roland Quant. Twitter üzerinden paylaşılan görselde kutu üzerinde şarj standının Note 9 ve Galaxy Watch için olduğuna dair bir ibare var. Buna göre daha önce kulislerde kanuşulan Gear Watch isminin Galaxy Watch haline geldiği de resmileşmiş oluyor.

Lansmana çok kısa bir süre kaldığı düşünülürse, Galaxy Note 9 bize neler sunuyor kısaca gözden geçirmekte yarar var. Cihaz 1440 x 2960 çözünürlük ve 514ppi piksel sıklığı sunan Süper AMOLED ekranla karşımıza çıkacak. Corning Gorilla Glass 5 ile korunacak olan cihaz metal bir kasaya sahip olacak. Telefon IP68 sertifakası da bulunuyor. Yani suya ve toza karşı dayanıklı bir Note 9 ile karşı karşıyayız. Telefonun genel hatları belli olmuş olsa da S Pen‘in tam olarak nasıl özelliklere sahip olacağı henüz netleşmedi. Duyumlar S Pen‘in Bluetooth desteğiyle müzik kontrolü, kamerayı uzaktan çalıştırma hatta sesli not alabilmeyi sağlayacağı yönünde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.