DOLAR 32,4033
EURO 34,7788
ALTIN 2.396,43
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Galaxy Note 20 ekran boyutu ile şaşırtacak Samsung Galaxy Note 20 ekran boyutu ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. İşte yeni Galaxy Note 20 …

25.05.2020
A+
A-

Sızdırılan yeni bilgilere tarafından, Samsung’un bu yıl Galaxy Note 20 modelinde 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran seçim edeceği açıklama ediliyor. Diğer yana Galaxy Note 20 Plus modelinin ekran boyutunun ise 6.9 inç olacağı bahis ediliyor. Eğer laf konusu bu boyutlar gerçeği yansıtacak olursa, Samsung’un Note 20 modelleri ile ekran boyutlarını artıracağını anlatmak muhtemel.

Bilindiği gibi Samsung Galaxu S20 Ultra modelinin ekran boyutu 6.9 inç olarak belirlenmişti. Hemen ise Plus olarak isimlendirilecek Note 20 ekran boyutu seviyesinin 6.9 inç’e çıkacağı söyleniyor. Ultra modeli ile birlikte de daha da artırılmış ekran ile karşı karşıya kalınabilir. Sızdırılan yeni görsellerde dikkat çeken bir detay daha var.

Bu kez Samsung’un S Pen konumlandırmasını cihazın sağ bölümüne değil de sol bölümüne taşıması gündemde. Daha önce de aynı bir detayı belirten CAD çizimleri sızdırılmıştı. Bu defa da bambaşka bir kaynaktan benzer bilgiler sızdırılmış oldu. Son olarak açıkça belirtmek icabında, Samsung’un yeni Note modelini pandemi etkisi olmadığında Ağustos 2020’de duyurması bekleniyordu. Şu Anda ise erteleme olabileceği konuşuluyor.

Google CEO’su Apple ile ortaklık yapmak istiyor

Google CEO’su Apple ile yeni bir projede ortaklık koymak istiyor. Google ve Apple ortaklığı devam edecek gibi görünüyor. İşte detaylar!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.