DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Galaxy A9 Star Geekbench performansı ortaya çıktı!

06.06.2018
A+
A-

Başlangıçta Çin pazarına özel kalacağı tahmin edilen Galaxy A9 Star, performans konusunda da kullanıcıları memnun edeceğe benziyor. Akıllı telefonun detayları ise TENAA listelemesi ile açığa çıkmıştı. A9 Star gücünü Qualcomm Snapdragon 660 çipset ve 4 GB RAM gibi donanımlarından alacak. Ürünle gelecek mobil işletim sistemi ise Android 8.0 Oreo olarak görülüyor. 64 GB dahili depolama kapasitesi de yer sıkıntısı yaşanmamasını sağlayacak.

Galaxy A9 Star, Galaxy S9 Plus modeline oldukça benzeyecek hatta daha büyük olacak. Öte yandan, bu üründe cam yerine metal gövde kullanılacak. Cihazın arkasında ise 24 + 16 Megapiksel çift kamera kurulumu ve parmak izi okuyucu sensör yer alacak. Ekran olarak ise 1080 x 2220 piksel çözünürlüğünde 6.28 inç Super AMOLED kullanılacak. İyi haberse bu cihazda ekran çıkıntısının olmayacak olması. Ürünün bataryası ise 3,700 mAh olacak.

Samsung SM-G885F model numarası ile Geekbench platformunda test edilen cihaz tek çekirdekte 1625 puan, çoklu çekirdekte ise 5776 puan elde etmiş durumda. Geekbench test sayfasına bu adresten ulaşabileceğinizi de belirtelim.

Samsung Galaxy A9 Star ortaya çıktı!

Samsung Galaxy A ailesinin yeni üst seviye modeli olması beklenen Galaxy A9 Star ortaya çıktı. Peki Galaxy A9 Star özellikleri ve beklenen fiyatı ne olacak? Son dönemlerde yeni telefon modelleriyle gündemde olan Samsung tarafında, tanıtılan ve sızdırılan telefonların model numaraları da karışıyor. G8850 Galaxy S Light Luxury modeliyle benzer bir kod adıyla ortaya çıkan Galaxy A9 Star, henüz onaylanan bir cihaz değil. Ama özellikleri dikkat çekecek cinsten. …

Daha bütçe dostu olacak Galaxy A9 Star Lite ile birlikte karşımıza çıkacak bu akıllı telefonun, Beyaz ve Siyah renk seçenekleri ile 545 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.