DOLAR 32,3800
EURO 34,7696
ALTIN 2.412,48
BIST 10.106,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Haftanın en ilginç Kickstarter projeleri -15 Kickstarter ve indiegogo sitelerinde yer alan ilginç ve başarılı kitle fonlaması projelerini sizler …

08.08.2020
A+
A-

Dünyada kitle fonlaması projelerini bir araya getiren iki platform Kickstarter ve indiegogo üzerinde destek arayan ilginç teknolojik ürün listemizi hazırlamaya devam ediyoruz.

İşte bu haftanın en ilginç projeleri: Şık ve teknolojik elektrikli diş fırçası, avuç içi kadar yazıcı, hareket algılayan fare, çeviri yapan kablosuz kulaklık, Yapay zekalı webcam.

Hazır mısınız? İşte en iyi iPhone aksesuarları

Bazen aksesuar seçmekte zorlanıyoruz. Sizler için en iyi iPhone aksesuarları listesiyle seçim yapmanızı daha kolay hale getirmek istiyoruz.

Şık ve teknolojik elektrikli diş fırçası: PomaBrush

PomaBrush, elektrikli diş fırçası rakipleri karşısında bir dizi avantaja sahip. Basit tasarımı, elegant yapısı ile öne çıkan bu ilginç diş fırçasını gelin beraber inceleyelim.

PomaBrush ve özellikleri

Öncelikle İtalyan tasarım çizgilerine sahip olan bu elegant fırça, çok uzun süre şarj olmadan kullanabileceğiniz şekilde geliştirilmiş. Ancak bu uzun süre gerçekten de tahminlerinizin ötesinde.

Elektrikli fırça tam tamına 4 ay boyunca şarj edilmeden kulllanılabiliyor. Yani yılda 3 kere şarj ettiğiniz bir elektrikli fırça ile karşı karşıyayız. PomaBrush bu uzun kullanımı özel diş fırçası kabına borçlu.

Kablosuz şarj teknolojisine sahip olan fırrça normalde 1 ay süren şarjını, bu kabın içinde kalması sayesinde üç ay daha uzatabiliyor. Böylece seyehatlerinizde de, elektriğin olmadığı bir alanda bile klasik bir diş fırçası formuna sahip elektrikli fırçayı sürekli kullanabiliyorsunuz.

Slikon yapıda olan fırça başlığı, doğal olarak antimikrobiyal bir yapıda. Bu sayede altı ayda bir başlığı değiştirmeniz temiz kalması için yeterli. Tabii ki bu sürede diş fırçasını özel kabında muhafaza etmeniz gerekiyor. Bu özel kab diş fırçasının kendi kendini temizlemesini de kolaylaştırıyor.

Aslında PomaBrush minimalist tasarımını teknolojik anlamda da gövdesinde taşıyor. Wi-fi, yapay zeka ya da Bluetooth gibi teknolojileri kullanmayan fırça, bu sayede rakiplerine göre çok daha hafif bir yapıda.

Üzerinde yer alan ve gövde üzerinde hafif bir çukur oluşturan güç düğmesi olmasa, normal bir diş fırçasından pek ayırt edilemiyecek kadar hafif bir yapıda geliştirilmiş.

Dakikada 15.000 titreşim gönderen fırça, derin bir temizlik hissi veriyor. Her 30 saniyede titreyen fırça, yeni bir alanı temizlemeniz gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Ve PomaBrush diş hekimlerinin önerdiği 2 dakikalık fırçalama sonrası kendi kendine kapanıyor.

Özel slikon başlığı sayesinde etkin ama yumuşak bir plak temizliği yapan fırça, günde iki kereden fazla bile kullandığınızda mineye ve diş etlerine zarar vermeyecek  bir yumuşaklıkta geliştirilmiş. Diş fıraçası IPX7 sertifikası sayesinde duşta su geçirme endişesi olmadan rahatça kullanılabiliyor.

Bu minimalist teknolojik ürün, basit ihtiyaçlar için gereksiz olan tüm teknolojileri ve tasarımsal öğelerden arınmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu ilginç tasarımlı diş fırçası tüm 63 İngiliz sterlini başlangıç fiyatıyla karşımıza çıkıyor. PomaBrush hakkında daha fazla bilgiye kitle fonlaması projesinin Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.