DOLAR 32,5051
EURO 34,8523
ALTIN 2.440,19
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Galaxy A21s tanıtım videosu sızdırıldı! Bir süredir tanıtılması beklenen Galaxy A21s farklı sızıntılarla karşımıza çıkıyor. Bugün de Samsung…

08.05.2020
A+
A-

Galaxy A21’in demin çok kısa süre önce Samsung kadar resmileştirilmesine karşın, telefonun halefi hakkında birçok akış gelmeye başladı. Galaxy A21s, lansmanından önce Bluetooth, FCC ve Wi-Fi sertifikalarını almıştı. Bugün ise kısa süre içerisinde tanıtılması beklenen orta segment akıllı telefonun tanıtım videosu sızdırıldı.

SM-A217F model numaralı telefonun videosu stok kamera uygulamasının iki özelliğini gösteriyor. Yeni aygıt AR Doodle ve Canlı Video ile geliyor. AR Doodle modu, kullanıcıların yüzlerinde veya diğer bir yerde sanal çizimler ve el yazısı ile eğlenceli videolar kaydetmelerine olanak tanıyacak. bununla beraber kamera bir yüz algıladığında, yüzdeki karalamalar yüzü peşine düşüp takip ederken boşluktaki karalamalar aynı yerde sabit kalacak.

Canlı Video özelliği ile de kullanıcıların ilk elden Facebook, Instagram ve YouTube‘da canlı video akışına başlaması planlanıyor. Sızan video ile de A21s ismi doğrulanmış oldu. Buna ek olarak sızdırılan bilgilere göre cihaz siyah, mavi, kırmızı ve beyaz renklerle satışa sunulacak.

Aşina bir takım Galaxy A21s özellikleri

Samsung’un yeni orta segment cihazı, Full HD Plus çözünürlüklü 6.5 inç LCD bir ekrana sahip olacak. Buna ilave olarak sekiz çekirdekli Exynos 850 işlemciden baskı alacak aygıt, 3 GB RAM ile de kullanıcılara sunulacak. 32 GB ve 64 GB dahili depolama alanlı modellerin microSD kart yuvasına da sahip olması bekleniyor.

Üçlü kamera kurulumu beklenen cihazın sırasıyla 48 Megapiksel, 8 Megapiksel, 2 Megapiksel sensörlere sahip olacağı düşünülürken, ön tarafta da 13 Megapiksel bir selfie kamerası bulunacak. Cihaz 5000 mAh bataryadan beslenecek.

Galaxy A21 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung, 2020 Galaxy A serisini ABD’de satışa sunmaya hazırlanırken, uzun süredir beklenen Galaxy A21 resmiyet kazandı. İşte Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.