DOLAR 32,3372
EURO 35,0918
ALTIN 2.308,16
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

The Elder Scrolls: Legends için kötü haber! Ücretsiz kart oyunları listelerinde her zaman üst sıralarda görülen The Elder Scrolls: Legends, Bethesda…

09.12.2019
A+
A-

Birçok platform ile aynı anda uyumlu bir şekilde çalışabilen yapım, bu özelliği ile oyunculardan takdir toplamayı başarmıştı. Ayrıca şimdiye kadar düzenli bir şekilde yenilenen yapım, canlılığını her daim korudu.

Ücretsiz kart oyunları kategorisindeki en güçlü projelerden biri olan The Elder Scrolls: Legends, 2015 yılından beri yenileniyordu. Bethesda, ne yazık ki kendi felsefesine uygun olan ek bir geliştirici ekip bulamıyor.

Bu bağlamda Elder Scrolls serisinin en verimli üyesinin geleceği adına Dire Wolf Digital ile anlaşan Bethesda, istediği sonucu elde edemediği için bu ekip ile yollarını ayırmıştı. Ana geliştirici, en son Sparkypants Studios ile el sıkışmıştı.

Sparkypants Studios ekibinin de pek iyi olduğunu düşünmeyen Bethesda, oyunun gelişimini durdurma kararı aldı. Durdurma işleminin ne kadar süreceğini söylemeyen şirket, önümüzdeki nisan ayında çıkacak olan kart setini de iptal etti.

Tek oyunculu sistem ile çevrim içi oyun modu hâlâ aktif bir şekilde çalışıyor. Üzülen oyuncuların farkında olan ana geliştirici, kendi kitlesini teselli etmek için “Tamriel Collection” paketini ücretsiz bir şekilde dağıtacak.

Aylık ödüller ve oyun içi hediyeler konusunda daha cömert olacağını belirten Bethesda, yapımın Asya’ya özel olarak hazırlanan versiyonunda herhangi bir durdurmanın olmadığını da ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.