DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Galatasaray maçına damga vuran Belhanda’ya Murat Sancak’tan olay sözler: Böyle devam ederse çıkart

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı bir programda Galatasaray-Adana Demirspor maçında performansı eleştirilen Belhanda hakkında konuştu. Bazı futbolcuların eski takımlarına karşı duygusal olduğunu söyleyen Sancak, “Ben Montello hocaya da söylemiştim, o oyuncuları o takımlara karşı oynandığı zaman oynatma demiştim. Montella iyi hatırlar. Şimdi ben Belhanda ile ilgili Serkan hocaya devre arasında ‘Bak böyle devam ederse 50. dakikada olursa çıkart’ diye söyledim” dedi.

17.12.2023
A+
A-

Süper Lig’in iddialı takımlarından olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı programda Galatasaray’dan transfer edilen futbolcular hakkında olay sözler sart etti.

“ONDAN SONRA ONYEKURU’YU SATTIM”

Onyekuru’nun geçen sene gündem olan görüntüsüne değinen Sancak, “Maçtan sonra Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu” diyen Sancak, “Ondan sonra Onyekuru’yu sattım zaten. Soyunma odasında ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, buraya ihanet edemezsin” dedi.

“BÖYLE DEVAM EDERSE ÇIKART”

Bu sezon oynanan Galatasaray-Adana Demirspor maçı için de konuşan ve eski takımlarına karşı mücadele eden futbolcular için teknik direktörleri uyardığını söyleyen başkan, “Hatta ben Montello hocaya da söylemiştim, o oyuncuları o takımlara karşı oynandığı zaman oynatma demiştim. Montella iyi hatırlar. Şimdi ben Belhanda ile ilgili Serkan hocaya devre arasında ‘Bak böyle devam ederse 50. dakikada olursa çıkart’ diye söyledim. Çıkarttı netice itibarıyla” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.