Galatasaray, Juventus Rövanşa Odaklandı: Antrenmanda Kuvvet ve Dayanıklılık Geliştirme
Galatasaray, Juventus rövanşı için antrenmanda kuvvet ve dayanıklılığı hedefliyor; maç öncesi hazırlıklar ve performans odaklı çalışmalar öne çıkıyor.
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde, Okan Buruk yönetiminde başlayan antrenmanda kuvvet çalışmasıyla program açıldı. Salonda güç çalışma sonrası sahaya geçildi; oyuncular iki gruba ayrılarak 8’e 2 çalışmasıyla tempolu bir idmanı sürdürdü. Ardından topa sahip olma oyunuyla devam eden süreç, çift kale maçla son buldu.
Victor Osimhen ise sağ dizindeki ağrılar nedeniyle tedbir amaçlı yedek kadroda bulundu. Yenilenme grubuyla birlikte salonda hafif çalışmalarını sürdüren Nijeryalı yıldız, pazartesi günkü antrenmanda Juventus maçına yönelik hazırlıklarını tamamlayacak.
Bu sezon Galatasaray formasıyla 23 müsabakada sahaya çıkan Osimhen, kaydettiği 15 golün yanı sıra 5 asistlik katkı sağladı. Takım, Juventus karşılaşmasının rövanşı için yoğun tempoyla çalışmalarına devam ediyor.