DOLAR 32,4413
EURO 34,7704
ALTIN 2.396,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Fütüristik akıllı saat Amazfit X çıkış tarihi belli oldu Amazfit X çıkış tarihi kesin oldu. Sahip olduğu tasarımla dikkat çeken akıllı saat, Indiegogo kitlesel…

26.04.2020
A+
A-

Zeki saatler için şaşırtan tasarımlar gelmeye devam ediyor. Akıllı saat üreticisi Huami, daha evvelden bazı bilgiler paylaştığı zeki saatinin çıkış tarihini de paylaştı. Saat, Indiegogo kitlesel fonlama üstünde kendini gösterecek. 2008 yılında kurulan kitlesel fonlama sistemi ayrı tasarımlı ürünlere ev sahipliği yapıyor.

Indiegogo üstünde hazırlanan sayfada Amazfit X çıkış tarihi 28 Nisan 19.25 (TSİ) olarak paylaşıldı. ABD’de oldukça alaka gören sitenin, yeni akıllı saat için özel egzersiz içinde olduğu görülüyor. Keza hazırlanan sayfada yeni model hakkında bir takım bilgiler de paylaşıldı.

Özelliklere bakıldığında başlangıçta ekranın tasarımı uyarı çekiyor. Yeni yeni akıllı saat kavisli bir yapıya sahip olacak. Bir bileklik dek ince olan zeki saatin, bilekliğe benzer görünümü olduğu görülüyor. 2.07 inç büyüklüğünde olan ekran Lityum ekran 92 derece kavise sahip.

AMOLED olak ekranda 326 ppi piksel yoğunluğu bulunuyor. 430 nit bedel parlaklığa sahip olan ekran, 12.5 mm basmaya duyarlı butona sahip.

Bunlarla birlikte telefonla eşleme yapılmasıyla birlikte tatbik bildirimleri saatte görünecek. Yürek ritmi takibi, faal izleme modları, dar buton ve kontrollere sahip olan saatin satış rakamları merakla bekleniyor.

Zeki saat, kendisini 7 gün süreyle çalıştırma yeteneğine sahip 220 mAh batarya ile kullanıcılarla buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.