DOLAR 32,1992
EURO 34,7665
ALTIN 2.457,33
BIST 10.335,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Fortnite yeni sezon için üzücü haber! Epic Games’in beklenilen resmi açıklamasıyla birlikte, Fortnite 2. bölüm 3. sezon ertelendi. İşte Fortnite…

15.04.2020
A+
A-

COVID-19 salgını yüzünden böylesi erteleme haberleri neredeyse rutin bir duruma dönüştü. Hemen hemen her sektörde birçok etkinlik salgın hastalık sebebiyle ertelendi ve hatta bazıları iptal edildi. Oyun sektörü de tabii ki bu durumdan payını alıyor. Şimdi de Fornite 2. bölüm 3. sezon ertelendi. Şirket açıklamasında, ertelemenin sebebini salgınla ilişkilendirmiyor fakat tahminler bu yönde oldu.

Epic Games tarafından, Fortnite 2. bölüm 3. sezon tarihi de 4 Haziran olarak açıklandı. Firma, oyunun 2. sezonunun 30 Nisan’da bitmeyeceğini, bu sürenin uzatıldığını ve 3. sezonun da ertelendiğini resmi  olarak duyurdu. Ayrıca uzatılan 2. sezon için de yayınlanan güncellemeler ile yeni eklemeler yapılacağı da açıklandı. Fakat güncellemelerin tarihi ya da özellikleri hakkında bir detay verilmedi.

Aynı zamanda Epic Games, tüm Fortnite turnuvalarını da iptal etti. Ayrıca oyunun geliştirici ekibi, bu ertelemeyi telafi etmek için yeni zorluklar ve bonus XP gibi sürprizlerin de oyuncularla buluşacağını açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.