DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Fitbit Versa Türkiye için satışa sunuldu!

09.05.2018
A+
A-

Fitbit, Mayıs ayından itibaren kadın sağlığı takip özelliğini de tüm platformlarında kullanıma sunacak. Kadın sağlığı takip özelliği, kadınların adet döngüleri ile genel sağlık durumları arasındaki bağlantıyı daha iyi anlamalarına yardımcı olacak

Mayıs ayından itibaren kullanılabilecek Fitbit özellikleri ise şöyle sıralanıyor:

Hızlı yanıtlar: Android mobil cihaz kullanıcıları, Fitbit Versa ve Fitbit Ionic akıllı saatlerini kullanarak mesajlara hareket halindeyken yanıt verebiliyor. Kısa mesajlar, Whatsapp veya Facebook Messenger gibi mesajlaşma uygulamaları için en fazla 60 karakterden oluşan, beş adet hazır hızlı yanıt oluşturup gönderebiliyor.

Kadın sağlığı takibi: Fitbit App’e kayıtlı olan bütün yetişkin kadınlar, adet döngüsü ve semptom takibi özelliğini kullanabiliyor i. Tüm sağlık ve fitness verileri de tek noktadan sunularak, adet döngüsünü yönetmeyi kolaylaştırıyor. Versa ve Ionic kullanıcıları da cihazları üzerinden kadın sağlığı takip bilgilerini görüntüleyebiliyor.

Fitbit’in kurucu ortağı ve CEO’su James Park konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: “Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin, gelişmiş sağlık ve fitness özellikleriyle her türlü ihtiyacı karşılayabilen, şık tasarımlı Versa akıllı saati deneyimleme imkanı bulması, geniş global sosyal ağımıza erişim sağlaması ve en çok yararlanılan akıllı özelliklere makul bir fiyatla erişmesi bizi çok heyecanlandırıyor. Versa’nın büyük ilgi çekecek, yeni kitlelere ulaşacak ve giderek büyüyen giyilebilir teknoloji kategorisinde daha önce ulaşılmamış bir kullanıcı segmentini yakalamamızı sağlayacak bir akıllı saat olduğunu düşünüyoruz.”

Fitbit OS 2.0 ile çalışan Versa, hareket-odaklı motivasyon mesajları, ipuçları ve püf noktaları ileten, yeniden tasarlanmış gösterge tablosuyla günlük ve haftalık sağlık ve fitness verilerine hareket halindeyken de ulaşmayı ve kullanıcının hedefine emin adımlarla yaklaşmasını sağlıyor. Sağlık ve fitness özellikleri arasında Fitbit Coach ile kişiselleştirilmiş antrenmanlar, geliştirilmiş 24/7 PurePulse nabız takibi, 15’i aşkın egzersiz modu, 50 metreye kadar suya dayanıklı otomatik SmartTrack yüzme takibi ve otomatik uyku safhası takibi yer alıyor.

Fitbit Versa’ya dünyanın dört bir yanındaki global perakende satış mağazalarından ulaşılabiliyor. Versa aynı zamanda siyah alüminyum kasalı siyah, gümüş alüminyum kasalı gri ve rose gold alüminyum kasalı şeftali renk seçenekleriyle, 1199 TL karşılığında buradan veya önde gelen elektronik perakendecilerinden de satın alınabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.