DOLAR 32,5330
EURO 34,8194
ALTIN 2.434,89
BIST 9.726,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Apple Watch Series 6 nasıl olacak? Bu videomuzda Apple Watch 6 özellikleri nasıl olacak sorusunu, bu zamana kadar ortaya çıkmış en mantıklı…

27.08.2020
A+
A-

Apple’ın en sevilen aksesuarları arasında yer alan Apple Watch serisinin yeni üyesi Apple Watch Series 6 hakkında ortaya çıkan tüm sızıntıları sizler için bu videomuzda sıraladık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Bu zamana kadar ortaya çıkan sızıntılar 

Apple Watch Series 6 hakkında ortaya çıkan en büyük sızıntı sağlık konusunda oldu. Apple Watch Series 5 ile herhangi bir yeni sağlık özelliğinin gelmemesi, Apple Watch Series 6 ile beraber sağlık konusunda daha fazla yenilik göreceğimizi kesinleştirdi. Apple Watch Series 6, kan oranındaki oksijen oranını ölçebilecek. Bu ölçüm, kullanıcıların sağlık konusundaki farkındalığını daha da artıracak. Kullanıcılar, bu özellikle beraber zihin sağlığı özelliğine de kavuşacak. Bu özellikle beraber kullanıcılar zihinsel olarak ne kadar yorgun olduğunu görebilecek.

Apple Watch Series 6, çıkış tarihi ile de gündeme geldi. iPhone 12 serisi ile aynı zamanda tanıtılması beklenen model, iPhone 12 serisinin 1-2 hafta geç tanıtılacağı haberi ile bir sızıntı daha almış oldu. Apple Watch Series 6, iPhone 12 serisi ile Kasım ayına doğru karşımıza çıkacak.

Tüm sızıntıları anlattığımız videomuzu izledikten YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.