DOLAR 32,1819
EURO 34,9979
ALTIN 2.505,07
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

File elbise giyen Didem Soydan’dan kendisini eleştiren takipçisine olay cevap

Cüretkar pozlarıyla adından söz ettiren Didem Soydan, iplikten yapılmış transparan elbisesiyle objektif karşısına geçti. Soydan elbisesini eleştiren takipçisine kayıtsız kalmadı. Soydan “Amaç yok ben modelim marka parasını veriyor ben giyiniyorum. Ben uyarayım ki sonra incinmenizi istemem” şeklinde cevap verdi.

17.12.2023
A+
A-

Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur pozlar ve çıkışlarıyla sıkça adından söz ettiren Didem Soydan, iplikten yapılmış transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü manken kendisini eleştiren takipçisine de cevap vermeyi ihmal etmedi.

İplikten file şeklinde örülmüş transparan elbiseyle kamera karşısına geçen Didem Soydan, verdiği cesur pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü mankenin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Takipçileriyle etkileşim halinde olan ve sık sık yorumlarına cevap veren Didem Soydan elbisesini eleştiren takipçisine kayıtsız kalmadı. Soydan “Sadece soruyorum bu tarz bir (kıyafet demeyeceğim çünkü değil) şey giyince kendini nasıl hissediyorsun, yani amacı nedir? Gerçekten merak ediyorum” yorumuna sinirlendi.

Ünlü manken kendisini eleştiren takipçisine “Amaç yok ben modelim marka parasını veriyor ben giyiniyorum ,o para ile de geçiniyorum ,his yok iş var ,haftaya daha kapalı ya da daha da açık kıyafetler ile görebilirsiniz hani ben uyarayım ki sonra incinmenizi istemem” sözleriyle cevap verdi.

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.