DOLAR 32,5975
EURO 35,0012
ALTIN 2.451,45
BIST 9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Fikret Orman’dan Arda Turan sözleri !

27.12.2017
A+
A-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Arda’nın oynadığı bölgede oyuncu yoğunluğu var. Beşiktaş formasını da isterim. Ancak şu anda gündemde yok. Arda’ya Beşiktaş forması nasip olsun çok isterim ancak şuan için böyle bir gündemimiz yok” dedi. Fikret Orman’ın açıklamalarından satırbaşları: “Arda ile alakalı fikrimi daha evvel anlattım. Şahsen sevdiğim ve önemli bir oyuncu. Arda’nın oynadığı bölgede oyuncu yoğunluğu var. Beşiktaş formasını da isterim. Ancak şu anda gündemde yok.” TOLGA İLE ARDA’NIN POZ VERMESİ “Bundan bir mana çıkarmak istenesiz de çıkartın; ancak bir şey yok.” “Cenk’i çok seviyoruz. Oğuzhan da burada. Cenk’i devre arasında satmak istemiyoruz. Talepler gelebilir; ama gidiyor diye bir şey yok. Olsa söylerim.” CENK TOSUN HAKKINDA

Golcü futbolcu Cenk Tosun’un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki soruya da Başkan Orman, “Cenk kıymetli bir kardeşimiz. Bizim evladımızdır. Oğuzhan da biraz önce buradaydı, o da bizim için öyle. Burada olmaktan mutlular. Kariyerleri için onlara faydalı olabilecek bir şey olursa ben de destek olurum.

Cenk önemli bir oyuncu, ancak bizim şu anda gündemimizde öyle bir durum yok. Niyetimiz olmadığı için fiyat belirlemeye de gerek yok. 

Cenk burada çok mutlu ve biz de ondan çok memnunuz” yanıtını verdi.

Yine gündemde olan Demba Ba konusunda da Orman, “Demba Ba bizim evladımız. Gelmesini isterim ama sakatlık durumu nedir bilmiyorum. Ona bakmak lazım” şeklinde konuştu. Fikret Orman, eski golcüleri Mario Gomez için de “Gomez, Milli Takım oyuncusuydu, parlayan yıldızdı. Şimdi Stuttgart’a gitti. Hayırlısı olsun” yorumunu yaptı. Trabzonsporlu Sosa için de taleplerinin olmadığını söyleyen Orman, “Talep yapmadık, sezon başında da talebimiz olmadı. Şu anda da Sosa gündemimizde değil” şeklinde konuştu. Fikret Orman, bir soru üzerine de Beşiktaş’ın ligdeki performansından memnun olmadığını, bu sene daha iyi olması gerektiğini sözlerine ekledi. Lig yarışı için de kısa bir yorum yapan Orman, “Güzel bir lig yarışı geçiyor. Hakemlerin etki etmediği bir ikinci yarı temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.