Konyaspor-Galatasaray Maçı: Ev Sahibi 2-0’lık Net Zaferle Zirvede Kalan Puanını Geliştirdi
Konyaspor-Galatasaray maçında Konyaspor, evinde 2-0’lık net skorla zirvede kalan puanını güçlendirdi ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
Konyaspor, kendi stadionunda Galatasaray’ı 2-0 yenerek sonuca damga vurdu. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, hakem performansına ilişkin görüşlerini açıkça dile getirdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Atilla Karaoğlan ile ilgili eleştirilerini dile getirip, yanındakilere yaklaşmayan yardımcı hakemi işaret eden Buruk, soyunma odasına yöneldi.
Galatasaray için bu sonuç, ligdeki konumunu etkileyen bir gelişme oldu. 55 puanda kalan sarı-kırmızılılar, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 3 olarak belirledi. Önümüzdeki hafta ise Galatasaray, sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek.