DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

FIFA 19 korsana yenik düştü!

03.12.2018
A+
A-

Geçen hafta ortaya çıkmış olan FCKDRM adlı crack grubu, adeta ortalığı darmaduman etti diyebiliriz. İsimlerini duyurdukları gün, Football Manager 2019’u kıran ve bir gün aralıklarla oyun kırıp paylaşmaya devam eden grup, son hamlesiyle devam eden grup geçtiğimiz günlerde daha resmi olarak piyasa sürülmeyen Hitman 2′yi kırmıştı.

AC Odyssey ve Hitman 2 korsana yenik düştü!

Korsan gruplarının uzun süren bir sessizliğin ardından, Denuvo için zor günler geri gelmiş gibi görünüyor. Yaşanılan gelişme ile Assassin’s Creed Odyssey ve Hitman 2 korsana yenik düştü!

Şirket için büyük bir prestij kaybı olarak nitelendirilen durumun şoku atlatılamamışken, bir hamle de CPY grubu tarafından geldi. Koruma yazılımını olarak 4.9 sürümünü kullanan FIFA 19 oyunu kırılarak, crack dosyaları internette yayınlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.