DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Facebook AR efektleri ortaya çıktı!

15.03.2018
A+
A-

Sosyal medya platformuna eklenen AR efektleri, çevremizde bulunan çeşitli objelerle etkileşime girdiğimiz an ortaya çıkacak. Bu objeler arasında film posterleri veya afişleri yer alırken; yollar, tepeler ve çeşitli anıtlar da yine artırılmış gerçeklik efektlerini aktive edecek.

İlk etapta Ready Player One filmi ile yapılan anlaşma gereği yalnızca bu filmin afiş ve posterlerinde çalışacak olan efektler, filmin vizyona girmesinin ardından çeşitlenmeye de başlayacak. Eğer filmin posterini akıllı telefonunuzda yer alan Facebook uygulamasının kamerası ile taratırsanız, aşağıda yer alan efektlere siz de göz atabileceksiniz.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve Facebook Camera’nın ürün müdürü Mathew Simari’nin açıkladığı efektlerin yer aldığı video ile sizleri başbaşa bırakalım.

:: Facebook’un artırılmış gerçeklik efektlerini nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.