DOLAR 32,3454
EURO 34,8734
ALTIN 2.391,18
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Binance Spot ‘Copy Trade’ Aracını Kullanıma Sunuyor

Binance, yeni ‘Copy Trade’ aracı ile yatırımcılara kopyalama işlemi yapma imkanı sunuyor. Profesyonelleri takip edin ve yatırımlarınızı artırın.

23.04.2024
A+
A-

Binance, Kullanıcılarına Yeni Bir Hizmet Sunuyor

Kripto borsası Binance, kullanıcıların uygun “lider traderlar” ile aynı işlemleri takip etmesine ve otomatik olarak gerçekleştirmesine olanak tanıyan bir spot ‘copy trade’ aracını kullanıma sunuyor. Bu uygulama Mayıs ayından itibaren başlayacak.

Yatırımcılara Sağlanan Avantajlar

Binance, lider traderların %10 kâr payı ve takipçilerden %10 komisyon iadesi kazanacağını belirtti. Bu sayede hem lider traderlar hem de takipçiler kar elde edebilecek.

Uygulamanın İşleyişi ve Özellikleri

Uygulamanın İşleyişi ve Özellikleri

Binance’in yeni spot ‘copy trade’ aracı, minimum portföy varlık yönetimi büyüklüğü gereksinimlerini karşılayan “lider traderlara” kayıt için açık olacak. Lider traderlar, alım satımlarını kopyalayan kopya traderlardan haftalık olarak %10 kar payı alacak. Ayrıca, %10 alım satım komisyonu iadesine hak kazanacaklar.

  • Lider traderlar ve kopya traderlar haftalık %10 kar payı alacak
  • Lider traderlar, takipçilerinden %10 komisyon iadesi alacak
  • Kullanıcılar, lider trader’ların kar ve zarar kayıtlarını inceleyebilecek
  • Kullanıcılar, stop-loss ve otomatik risk kontrollerini belirleyebilecek

Uygulamanın Kapsamı ve İşlem Pariteleri

Uygulama başlangıçta Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya Pasifik bölgelerindeki belirli pazarlarda kullanıma sunulacak. Borsa, yüzün üzerinde spot parite ile başlayacağını ve zaman içinde daha fazlasının devreye gireceğini belirtti.

Lider Trader Turnuvası

Lider Trader Turnuvası

Binance, 24 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında bir lider trader turnuvası düzenleyecek. Bu sayede lider yatırımcılar, portföylerini oluşturmaya başlayabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.