DOLAR 32,2155
EURO 34,7307
ALTIN 2.431,23
BIST 10.273,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Evden çalışanlar için altyapı hizmetleri

27.03.2020
A+
A-

Başta da söylediğimiz gibi neredeyse tüm dünyada evden çalışıyor. Bu da önemli altyapı sorunlarını beraberinde getirebilir. Bu yüzden ShiftDelete.Net’in de hosting şirketi olan Güzel Hosting’in hizmetlerine bir göz atmanızda fayda var.

İşletmeniz için kurumsal e-mail hizmeti sunan şirket, kullanıcının kişisel ya da paylaşımlı takvimler oluşturmasına ve tüm cihazlarıyla senkronize etmesine izin veriyor. Kurumsal e-mail hizmeti için buraya tıklayabilirsiniz.

Ekibinizle paylaşacağınız takvim ile uzaktan toplantılarınızı ve faaliyetlerinizi organize etmek çok daha kolay olacaktır. Ayrıca gerek kişisel gerek paylaşımlı yapılacaklar listeleri oluşturabilir ve ekibinizle uyum içinde çalışabilir, tüm işlerinizi ekip olarak kolayca organize edebilirsiniz.

Bir diğer hizmet ise Private Cloud hizmetleri. Böylece ofis bilgisayarlarında çalıştırılan programlar cloud’a taşınabiliyor. Bu da her yerden erişim imkanı sağlıyor. Bu hizmete göz etmek için de buraya tıklayabilirsiniz. Ek olarak, VPN hizmeti satın alarak özel bir ağ oluşturmak da mümkün.

Eğer işletmenizin bir web sitesi yok ise, kolay web sitesi yapıcı hizmeti ile çok düşük maliyetlerle kendi web sitenizi kendiniz hazırlayabilir, işletmenizin ürünlerini tanıtabilir ve satışını yapabilirsiniz. Yüzlerce şablon içinden kendinize uygun şablonu seçerek düzenlemeye başlayabilir ve işletmeniz için kolayca web sitesi hazırlayabilirsiniz. Hizmetin detayları için buraya.

Güzel Hosting; alan adları, SSL sertifikaları ve lisans hizmetleri gibi, doğrudan yurtdışından döviz ile alınan hizmetler hariç, tüm hizmetleri Türk Lirası üzerinden ücretlendiriyor. Bu sayede, uzaktan çalışmak için gerekli araçları alırken, döviz ile ödeme yapmak zorunda kalınmıyor ve her ay ödenecek tutar TL olarak belli oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.