DOLAR 32,2492
EURO 34,6845
ALTIN 2.397,66
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Intel grafik sürücüleri oyunlara ayar çekecek!

15.02.2018
A+
A-

Apollo Lake, 6. nesil, 7. nesil ve 8. nesil işlemcilerle uyumlu olan sürücü oyun optimizasyonları ile birlikte geliyor. Özellikle 6. nesil Core ve üstü işlemcilerdeki Intel Grafikler için otomatik oyun ayarları konfigürasyonu sağlanıyor. Özelliğin Radeon RX Vega M Grafikler sunan 8. Nesil Core işlemcilerle de çalıştığını belirtelim.

Intel Grafikler Kontrol Paneli içerisinde yer alan Oyun ikonuna tıklayarak yeni ayara erişmeniz mümkün. Ek olarak, özellik henüz beta aşamasında. Bundan dolayı destek sunulan oyunlar ve işlevler biraz sınırlı kalabiliyor. Intel ayrıca, bu yeni özelliği için kullanıcılarından geri bildirimler bekliyor.

Şu an için destek sunulan oyunlar ise şu şekilde:

– Age of Empires: Definitive Edition Launch Driver

– Final Fantasy XII: The Zodiac Age HD Launch Driver

– Battlefield 1

– Battlefield 4

– American Truck Simulator

– Call of Duty WWII

– Destiny 2

– DOTA 2

– Grand Theft Auto V

– League of Legends

– Overwatch

– World of Tanks

6. nesil Core işlemciler ve üstü için grafik iş yüklerinde akıllı güç yönetimi ile artırılmış performans, tüm kodlayıcılar için video kodlamalarında artan performans ve video oynatma ile UHD oyunlar sırasında güç tasarrufu optimizasyonları sürücünün diğer yenilikleri arasında.

En güncel sürücüyü bu adresten hemen indirebilirsiniz.

:: Intel tarafından oyunlar için sunulan yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.