DOLAR 32,2615
EURO 34,7727
ALTIN 2.414,02
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Evdeki elektriği sattıran teknolojiyi bulduk

09.09.2019
A+
A-

IFA 2019 büyük teknoloji devlerinin yanında girişimlerin de yeniliklerini sergilediği önemli bir fuar. Her yıl binlerce katılımcının boy gösterdiği etkinlik, önümüzdeki bir yılın projeksiyonu niteliğinde. Biz de ShiftDelete.Net olarak fuarı yerinden takip ediyor ve sizleri en yeni teknolojilerle tanıştırıyoruz. Bu kez, güneş enerjisi ile elektrik üretimi yapmanızı sağlayan bir girişimin standındayız. Riso Energy isimli girişim, güneş enerjisinden elektrik üretmenin yanında tüketicilerin ürettiği fazladan elektriği tekrardan şirkete satmalarına olanak sağlıyor.

Kullanıcılar kulladıklarından fazlasını şirkete satabiliyor. Burada da karşımıza blockchain teknolojisi çıkıyor. Bir istasyon aracılığıyla satılabilen enerji karşılığında kazanılanlar farklı şekillerde de harcanabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.