DOLAR 32,2663
EURO 34,7657
ALTIN 2.402,13
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

En yararlı web siteleri!

07.05.2018
A+
A-

Listemize konuk olan siteleri kısaca açıklıyor ve hangi hizmeti verdikleri hakkında bilgi veriyoruz. Bu sitelerin linklerini de hemen açıklama bölümünden görebilirsiniz.

3D Mini Selfie

3D Mini Selfie çok ilginç fikirleri bünyesinde barındırıyor. En güzel anılarınız için sizlere figürler hazırlayan 3D Mini Selfie, ardındaki teknolojiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. 2 boyutlu resimlerden 3 boyutlu figür kalıpları çıkartabilen bu ilginç teknolojinin ardında Yiğit Yüceer var.

Hazırladıkları internet sitesine tek yapmanız gereken selfie fotoğrafınızı yüklemek ve seçimleri yaparak onu 3 boyutlu bir figür haline getirmek.

3D Mini Selfie sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Dekopano

Üsküdar Belediyesi’nin girişimcileri desteklemek amacıyla sağladığı çalışma ortamı Üsküdar Fikir Sanat Merkezi‘nde gelişip büyüyen Dekopano, sadece satış odaklı bir platform olmaktansa keyifle vakit geçirilebilen ve çok daha güzel özelliklerle gelişmeyi hedefleyen bir proje olarak öne çıkıyor.

Biribirinden güzel ürünlerin sergilendiği bu site de, her ihtiyaca ve kişiye göre ürünleri satın alabiliyorsunuz. Önümüzdeki dönemde site yeni güncellemeler ile beraber iyice güzelleşecek. En azından kendileri böyle diyorlar. Dekopano‘da sergilenen ürünleri görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Dekopano’ya buradan göz atabilirsiniz.

Hepsiduvarda

Duvar dekorasyonu konusunda uzmanlaşan ekibiyle vintage duvar dekorasyon ürünleri sizlerle buluşuyor. Dekoratif metal panolarıyla Hepsiduvarda, gerek evinizde gerekse işletmenizde size harika bir atmosfer sağlıyor. Kendi zevkinize göre, birçok farklı kategoriden seçimler yapabilir ve metal pano siparişleri verebilirsiniz.

Havale ve kredi kartı şekilde ödeme alan Hepsiduvarda, 100 TL üzerine de kargoyu ücretsiz olarak sağlıyor.

Hepsiduvarda’ya buradan göz atabilirsiniz.

KARAKOD

Karakod, sizlere yazılım ve yazılım mantığını birden fazla yoldan en iyi şekilde öğretip ve kariyerinize yönelik adımlar atmanızı sağlıyor. Samet Karakuş‘un proje liderliğinde geliştirilen bu proje, yazılım öğrenmek isteyen herkesi yazılıma teşvik edip yazılım ve yazılım mantığını ileriye yönelik kariyer planları atarak öğretebiliyor.

Karakod projesine buradan ulaşabilir ve detaylı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.