DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Evde kıyafetleriniz ile modunuzu değiştirin

30.03.2020
A+
A-

Her güne bir kıyafet

Her güne bir giysi

Evde olduğunuzu ve rahat kıyafetleri tercih ettiğinizi biliyoruz. Fakat tekrar tekrar benzer kıyafetleri giymekten kaçının. Bu keza kendinizi fena hissetmenize niçin olacak, hem de hijyenik olarak iyi bir seçenek yok. Bakımlı bir kıyafet giymeyi tercih ediyorsanız; bunu temiz jurnal kıyafetleriniz arasından seçmeye itina gösterin.

Partneriniz ile romantik bir gece

Partneriniz ile romantik bir gece

Akşam yemeğinize coşku katmak için, kıyafetinize ve ortama biraz itina göstermeniz yeterli! Eşiniz ile geçireceğiniz akşam için kıyafetiniz yol gösterici olacak.

Spora hazır

Spora hazırlanmış!

Evde vakit geçirdiğiniz bu işlem baştan başa; spordan uzaktan kalmanıza hiç lüzum yok! Motivasyon eksikliğinizi ise giydiğiniz kıyafetler giderecek. Spor taytınızı evde giymenin rahatlığının yanı sıra, sizi sürekli spor için motive edici bir etkisi olması onun başka bir artısı! Evde yapabileceğiniz birkaç hareket ile bu süreci formda kalarak geçirin.

Odaklanma problemi

Odaklanma problemi

Evden amaçlamak zorunda kalıyor fakat odaklanma problemi yaşıyorsanız; kıyafetlerinizde birkaç değişim yapmanız yeterli. Daha resmi kıyafetler giyinmek, işinizi odak noktası haline getirecek. Keza her lahza gerçekleşebilecek olan çevrimiçi toplantılara da hazır olacaksınız!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.