DOLAR 32,3773
EURO 34,7907
ALTIN 2.412,02
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Davetlere Giderken Uzak Durmanız Gereken Kıyafetler!

01.12.2017
A+
A-

Bu yıl oldukça fazla düğün organizasyonuna davet edildiyseniz giymemeniz gereken elbiselerden de uzak durmanız lazım. Özellikle gelinin beyaz gelinliğini düşünerek beyaz renk ve türevlerinden de uzak durmak sizin için doğru bir adım olacaktır. Topuklu ayakkabı tercihlerinde de tercihinizin fazla yüksek topuklardan yana yapılmaması sizi gün boyu daha rahat hareket ettirecek ve ayaklarınızı fazla yormanızın önüne geçecektir.

Seçiminizi çok açık olan kıyafetlerden ve dekoltesi olan elbiselerden yana kullanmamak da gün boyu kıyafetinizi çekiştirmenize ve rahatsız olmanıza engel olacaktır. Bu durumu engellemek için fazla dekoltesi olmayan ve frikik vermeyeceğiniz elbise seçimleri yapmak gün boyu sizi rahat ettirecek ve rahatça hareket etmenize yardımcı olacaktır.

Rahat olmak istiyorsanız pantolon değil de tercihinizi tulumlardan yana kullanmak hem daha şık bir seçim olacak hem de gün boyu terleyip dans ettiğiniz ortamda daha rahat olmanıza yardımcı olacaktır. Eğer spor bir tarzınız varsa fazla aksesuarlardan kaçınarak daha sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sayede tarzınızdan da ödün vermeyerek bütün gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.