DOLAR 32,5851
EURO 34,6875
ALTIN 2.525,30
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Tommy Hilfiger 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu tanıttı

03.05.2022
A+
A-

Tommy Hilfiger, yeni koleksiyonunu seçkin bir davetle tanıttı. PVH Türkiye, Tommy Hilfiger Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Anita Koncabahar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda, İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER Koleksiyonu’ndan modern stiller dikkatleri çekti.

İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER koleksiyonu, şık parçalarla bireysel stilleri kutlamaya bu sene de devam etti. Temel parçalar arasında erkekler için dokulu ve ince çizgili şort ile düğmeli yakalı gömlek stillerin yer aldığı koleksiyonda kadın giyim seçkisinde ise daha sportif ve prep bir estetik, rahat siluetler, eğlenceli orantılar ve konforlu stiller yer alıyor. 

Bu yıl Grammy ödüllü, Golden Globe ve Emmy adayı sanatçı Anthony Ramos’un rol aldığı “Make Your Move” Marka Kampanyası ile 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu duyuran Tommy Hilfiger, Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak açan iddialı sürdürülebilirlik misyonunu bir adım daha ileriye taşıyarak bu sene ürünlerini daha sürdürülebilir yöntemler ve malzemeler ile üretti.

Tommy Hilfiger Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Fatih Tezcan, Defne Ercan, Başak Cemşit’in de katıldığı İlkbahar 2022 Koleksiyonu tanıtımına; Bedirhan Soral, Melodi Elbirliler, Semih Işık, Serhat Şengül, Zeynep Soylu, Mina Ceren gibi isimler katılarak tasarımları yakından inceleme fırsatı buldular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.