DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Erken Erişimle Gelen Baldur’s Gate 3, Steam’de Etkileyici Bir Açılış Yaptı

08.10.2020
A+
A-

Bu hafta erken erişimle piyasaya sürülen Baldur’s Gate 3, şimdiden PC ve Mac’te etkileyici bir başlangıç yapmış gibi görünüyor. RPG hayranlarının yakından takip ettiği Baldur’s Gate 3, hayranların uzun ve eğlenceli vakit geçirmesi için RPG türünün sınırlarını zorlayacak gibi görünüyor. 

Divinity: Original Sin serisi ile tanınan Larian Studios tarafından geliştirilen Baldur’s Gate 3, geçtiğimiz seneden beri merakla bekleniyordu. Her ne kadar ilginin büyük olacağı tahmin edilse de Larian Studios’un CEO’su bile yaptığı Twitter paylaşımında oyunun beklentilerinin üzerinde bir ilgiyle karşılandığını söyledi. 

Baldur's Gate 3

Larian Studios’un CEO’su Swen Vincke, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Satışlar çılgınca, üstelik bu sadece Erken Erişim. Sadece küçük güzel bir topluluğu bekliyorduk. Şimdi ne yapacağız?” dedi. Oyunun tanıtımıyla ilgili bir paylaşım daha yapan Vincke, bu paylaşımında ise “Dün geceki tepki inanılmaz ve etkileyiciydi. Bu kadar çok insanın mutlu olmasına sevindik. Hatalar olduğunu biliyoruz ve en yaygın sorunları çözmesi için ilk güncellememiz üzerinde çalışıyoruz. Yakında gelecek” ifadelerini kullandı.

Steam’de en çok satanlar listesinin en üstünde yer aldı

Baldur's Gate 3

Uzun bir süredir beklenen Baldur’s Gate 3’in geliştiricisi Larian Studios’un Twitter hesabından ise oyunun Steam’in en çok satanlar listesinin en üstünde yer aldığı duyuruldu.

6 Ekim’de yayınlanan ve şu ana kadar Steam incelemelerinde “Çok Olumlu” alan Baldur’s Gate 3’e şu anda Steam üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 249 TL’den erken erişime açılan oyunu yakından incelemek istiyorsanız buraya tıklayarak resmi Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.