DOLAR 32,3000
EURO 34,7289
ALTIN 2.399,90
BIST 10.342,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Meizu 17 Pro resmi render görselleri sızdırıldı Geçtiğimiz günlerde, Meizu 17’nin devlete ait görselleri sızdırılmasının gerisinde bugün de resmi Meizu 17 …

28.04.2020
A+
A-

Bu yılın tasarım çizgileriyle bağdaşmayan garip tasarımlı yeni Meizu 17 serisi hakkında sızıntılar artıyor. Geçtiğimiz günlerde Meizu 17’nin tasarımı ve ekipman özellikleri az daha netleşmişti. Bugün ise Meizu 17 Pro hakkında yeni teferruat ortaya çıktı.

Meizu 17 serisi, şirketin devlete ait çevrimiçi mağazası ve JD.com, Tmall ve Suning gibi diğer Çinli perakendeci siteler aracılığıyla da 8 Mayıs‘tan önce rezervasyonlara hazırlandı. Devlete Ait render’lar rezervasyonlar sayfasında yer aldı. Çinli bir tipster kadar ortaya meydana çıkan iddialara tarafından seramik yapıya sahip olacak Meizu 17 Pro’nun render görselleri de yayınlandı.

Kamera kurulumu ve tasarımıyla Meizu 17’den ayrışmayan Pro modelinin çıkan render görüntülerine kadar beyaz, gri ve yeşil gibi üç renk ile satışa çıkacağı düşünülüyor. Telefonun ön tarafında ekrandan parmak izi okuyucusu entegre edilmiş 90Hz delikli bir ekran bulunuyor. 6.5 inçlik OLED panel ile donatılan cihazın henüz çözünürlük detayları bilinmiyor.

Meizu 17’de olduğu gibi 17 Pro’da da arka tarafta yatay bir kamera bulunuyor. Apaçık 64 Megapiksel Sony IMX686 esas lens barındırılırken, telefoto sensör, ultra geniş lens, makro sensör ve LED halka flaş emrindeki yanlamasına yerleştirilmiş.

Meizu, Meizu 17’nin beyaz renkli bir cepheye sahip tek 5G amiral gemisi telefon olduğunu iddia etmişti. Ancak, resimlere tarafından Meizu 17’nin önünde siyah renkli çerçevelere sahip olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla, Meizu 17 Pro’nun beyaz bir cephesi olma ihtimali de var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.