Ergan Dağı’nda İftar Sevinci: Vali Aydoğdu’dan Sokakta Buluşan Çocuklara Sıcak Davet
Ergan Dağı’nda iftar sevinci: Vali Aydoğdu, sokakta buluşan çocuklara sıcak davetle dayanışmayı pekiştiriyor.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, kentteki günlük ziyaretleri sırasında sokakta karşılaştığı çocuklarla sohbet etti ve onları iftara davet etti. Bu sürpriz buluşma, Buğdaylı Mahallesi’nde başlayan sohbetin ardından Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’ne taşındı.
Aydoğdu, top oynayan çocuklarla kısa bir süre vakit geçirip onların oruçlu olduğunu öğrendiğinde sevincini paylaştı ve birlikte iftar yapmaları için onları merkeze yönlendirdi. Restoran bölümünde bir araya gelen çocuklar, karşılıklı sohbetlerle gönüllerince bir akşam geçirdi.
Valinin paylaşımında çocuklarla olan diyaloglarına yer verdiği görüntüler sosyal medya hesaplarında yayımlandı ve miniklerin teşekkürleriyle dolu anlar böyle kaydedildi.