DOLAR 32,4025
EURO 34,7618
ALTIN 2.399,40
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Epic Games üç oyunu daha bedava sunacak! Epic Games, Conan Exiles hediyesini verememesinin gerisinde üç oyunu bedava sunarak oyuncuların gönlünü…

04.07.2020
A+
A-

Her hafta sürpriz bir oyunu ücretsiz ülkü getiren platformun hangi oyunu ücretsiz yapacağı merak edilir oldu. Steam ile yarış içerisinde olan Epic Games, bu yıl oldukça büyük bir hücum içerisinde görünüyor. Sunduğu bedava oyunlarla dişli bir karşı taraf haline gelen platform, önümüzdeki hafta 3 oyunu ücretsiz sunacağını duyurdu.

Epic Games üç oyunu ücretsiz şekilde 9 Temmuz’da oyuncuların karşısına çıkaracak. Önceki hafta bedava verileceği açıklanan fakat bilinmez bir sebepten iptal edilen Conan Exiles hediyesine bir özür niteliği taşıyacak. Epic Games tarafından verilecek bedava oyunlar Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition ve The Escapists 2 olacak.

2016 yılında yayınlanan fazla oyunculu FPS oyunu olan Killing Floor 2, 2014 yılında çıkış yapan ve yaşam olmayan bir  gezegenin civarda dolaşan astronotun maceralarını anlatan bilim kurgu serüven oyunu Lifeless Planet: Premier Edition ve iki boyutlu hapishaneden kaçma oyunu olan The Escapists 2 oyuncular için epeyce doyurucu bir hafta olacağını gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.