DOLAR 32,2579
EURO 34,7007
ALTIN 2.402,04
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

En iyi iç dizayna sahip 10 araba Yapılmış en iyi 10 spor araba iç mekanı listemizde sizlere bakmaya doyamayacağınız 10 modeli sergiledik…

21.05.2020
A+
A-

Spor otomobil pazarında cilt, metal, ahşap ve alacantara gibi ayrı malzemelerden üretilmiş çoğu iç mekan ile karşılaşıyoruz. Fakat bir otomobili diğerlerinden ayıran en önemli şey, üreticinin eklediği küçük detaylardır. Müşterilerin bu otomobilleri seçmelerindeki en büyük unsur gücünün yanı sıra iç mekandaki ufak teferruat.

Tabii ancak oluşturduğum listede çok seveceğiniz veya hoşunuza gitmeyecek kabinler bulunabilir. Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz Daha pozitif uzatmadan çoğu ayrı markaya yer vermeye çalıştığımız şimdiye dek yapılmış en iyi 10 spor araba iç mekanı listemize geçelim.

10. Audi RS 6 Avant

Audi dünyanın en iyi iç mekanlarına sahip otomobillerini üreten üreticilerden biri. Dolayısıyla RS 6 Avant da bir istisna yok. Kabin mimarisi, müşterilere lüks ve kaliteli bir his devretmek için çok iyi bir şekilde planlanmış. RS 6 Avant’ın iç kısmında dengeli bir metal ve aydınlık siyah kombinasyonu ile navigasyon ve araç bilgileri için besbelli bariz bir veri eğlence ekranı bulunuyor.

Kabinde, Audi’nin Virtual Cockpit adını verdiği en aktüel dijital gösterge paneline yer veriliyor. Bu panelden aktüel G-kuvvetini, kuvvet ve tork durumunu ve anlık turbo basıncını RS’e özel grafikler ile rahatça öğrenebilirsiniz.

9. McLaren 720S

McLaren 720S, dıştan ve içeriden dünyanın en iyi görünümlü spor otomobillerinden biridir. Bu otomobilin içine oturduğunuz anda spor koltukların ne dek gizli olduğunu ayrım edersiniz.

Teknoloji açısından, 720S, sürücünün gereksinim duyacağı bütün bilgileri belirten normalden daha büyük bir gösterge ekranına sahip. Rakipleri Ferrari ve Lamborghini’ye kıyasla azıcık geride kalmış, karmaşık bir mönü tasarımına sahip bir bilgi-gösteri sistemi de aracın kontrolünü sağlamaya tezgâhtar oluyor.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.