DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

21.04.2018
A+
A-

Adobe Photoshop Express

Masaüstündeki kadar özellik sunmasa da, Android ve iOS için geliştirilen Adobe Photoshop Express uygulamalası, başarılı özellikler sunuyor. Standart fotoğraf biçimlendirme özelliklerini sunan Adobe Photoshop Express, çok sayıda efekte sahip.

En iyi ücretsiz ofis yazılımları (2018)

Kullanımı kolay, bolca özellik sunan ve Microsoft Office belgeleri ile tam uyumlu en iyi ücretsiz ofis yazılımları ile karşınızdayız. İşte, 2018 yılının en iyi ücretsiz ofis yazılımları.

Hızlı ve kullanımı kolay Adobe Photoshop Express uygulaması ile, hızlıca fotoğraflarınızı düzenleyebilir, daha sonra sosyal medyada paylaşabilir ya da akıllı telefon veya tabletinize kaydedebilirsiniz.

Android için Adobe Photoshop Express indir

iOS için Adobe Photoshop Express indir

VSCO

Mobil fotoğrafçılık ile uğraşanların vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alan VSCO, zengin filtre ve düzenleme seçenekleri ile dikkat çekiyor. RAW formatında fotoğraf da çekebilen VSCO, yıllık üyelik sistemi sayesinde sürekli yeni filtreleri kullanıcıları ile buluşturuyor.

Fotoğrafın yanında videolara da filtre ekleme özelliği bulunan VSCO, özellikle profesyonel fotoğraf çekenlerin favori uygulaması olacak.

iOS için VSCO indir

Android için VSCO indir

Afterlight

VSCO’dan sonra en popüler olan Afterlight uygulaması, bünyesinde barındırdığı 75’ten fazla filtrelerin yanında doku özellikleri ile de dikkat çekiyor. Fotoğraflarınıza bambaşka bir görünüm kazandıran doku özelliğinin yanında üst seviye fotoğraf düzenleme araçları ile ön plana çıkıyor.

iOS için Afterlight indir Android için Afterlight indir

Snapseed

Google’ın bünyesinde yer alan Snapseed, Jpeg fotoğrafların yanında RAW formatındaki fotoğrafları da düzenleyebiliyor. İyileştirme, fırça, yapı, HDR, perspektif de dahil olmak üzere bünyesinde 29 adet araç ve filtreyi barındıran uygulama, temel düzenlemeler yapmak için ideal.

iOS için Snapseed indir Android için Snapseed indir

LightX

Fotoğraf düzenlemenin yanında sanatsal fotoğraflar oluşturma imkanı da sunan LightX, fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ön plana çıkıyor. LightX ile arkaplanı kolayca silebilir ve fotoğraflarınızı bambaşka bir hale çevirebilirsiniz.

iOS için LightX indir

Android için LightX indir

PhotoSuite

Başarılı fotoğraf düzenleme uygulamalarından olan ve masaüstündeki Photoshop‘ta olduğu gibi katmanlar ile çalışabileceğiniz PhotoSuite, denemek isteyebileceğiniz fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri. Sadece Android için kullanılabilen uygulamanın iOS‘e de gelebileceği söyleniyor.

Android için PhotoSuite indir

Picsart

Yine en popüler ve başarılı fotoğraf düzenleme uygulamalarından olan Picsart, içerisindeki onlarca efekt ve filtre ile çok başarılı sonuçlar veriyor. Picsart, kullanım kolaylığı ve zengin düzenleme araçları ile başarısını gösteriyor.

Android için Picsart indir

iOS için Picsart indir

Autodesk Pixlr

Kullanımı kolay fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Autodesk Pixlr, yine başarılı efektler ile dikkat çekiyor. Başarılı kolajlar oluşturabileceğiniz, resimler üzerine çok sayıda font seçeneği ile başarılı fotoğraflar ortaya çıkarabileceğiniz uygulama ile, sonradan odaklama da yapabilirsiniz.

Android için Autodesk Pixlr indir

iOS için Autodesk Pixlr indir

:: Sizin en beğendiğiniz fotoğraf düzenleme uygulaması hangisi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.