DOLAR 32,5704
EURO 34,9776
ALTIN 2.421,86
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yeni realme X3 GeekBench’te görüntülendi Geçtiğimiz ay tanıtılan realme X3 SuperZoom haricinde yeni bir realme X3 modelinin GeekBench skoru sızdırıldı…

21.06.2020
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda X3 SuperZoom modeli tanıtılmıştı. Snapdragon 855+ ve 12GB RAM ile kullanıcıların beğenisini şampiyon modelin yeni bir versiyonu GeekBench skoru ile karşımıza çıktı.

X3 Pro (RMX2121) modelinden öbür olarak ortaya meydana çıkan deneme sonuçları, 8GB RAM ile gelecek söylentilerini elde ettiği skor ile çürüttü. TENAA ve AnTuTu’da Snapdragon 865 ile karşımıza meydana çıkan yeni modelin elde ettiği skor beklenenin aşağıda oldu.

Elde edilen tek ve çoklu çekirdek performansları Snapdragon 865 modelinden uzakta olduğu için bazı analistler yeni modelin Snapdragon 765 ya da 765G ile tanıtılacağını varsayım ediyor.

Bazı analistler ise yeni modelin geçtiğimiz günlerde tanıtılan Snapdragon 690 modeli ile karşımıza çıkacağını düşünüyor.  Snapdragon 865 modelinin 13300 olan skoruna her ne dek yaklaşamasa da yeni modelin birçok amiral gemisini fiyat/performans konusunda zorlayacağı belirtiliyor.

RMX2085 kodu ile karşımıza meydana çıkan model 12GB RAM ve Qualcomm işlemci ile gelecek. Bunun haricinde az önce şirketin açıkladığı devlete ait bir veri yer almıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.