DOLAR 32,2537
EURO 35,0935
ALTIN 2.464,68
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

En ilginç Kickstarter projeleri – 9 Kitle fonlaması eski günlerini aratsa da, yeni projeler yayınlanmaya devam ediyor. İşte bu haftanın …

30.05.2020
A+
A-

Bu hafta da sizler için tasarım ve özellikleriyle öne meydana çıkan Kickstarter ve indiegogo projelerini bir araya getirdik. İşte bu haftanın en acayip projeleri: Her şeyi temizleyen küçük robot, tek başına orkestra, akıllı robot süpürge, dünyada ancak powerbank, keza şık ayrıca pratik elektrikli scooter

10000 mAh bataryalı akıllı telefon satışa sunuldu!

10000 mAh bataryalı telefon birçok kişiyi heyecanlandırdı. Oukitel WP6 adı ile piyasaya sürülen bu cihazın özellikleri şaşırtıyor. Fiyatı ne?

Her şeyi temizleyen küçük robot: Puroll

Gerçekten temizleme robotu derken, süpürgeyi kastetmiyoruz. Puroll hem kıyafet keza de sebze meyve temizleyebilen bir aygıt. Daha önce Ultrasona isimli aynı mantıkla çalışan bir teşebbüs tanıtmıştık hatırlarsanız. Doğrusu Puroll çalışma mantığı da benzer. Ancak bu cihazın kendine göre bir takım avantajları bulunuyor.

Puroll nasıl çalışıyor?

Puroll, ultrasonic ses dalgalarını kullanan bir temizlik robotu. Robot dediğimize bakmayın, avuca sığacak değin ufak bir cihazdan bahsediyoruz. bununla birlikte bu cihaz, kablosuz olarak egzersiz özelliğine sahip.

Bu küçük cihaz, ultrasonic dalgalar dışarıya, suyu iyonize ederek bakteri ve virüse karşısında tam bir temizleme sağlıyor. Kendini geleceğin temizlik cihazı olarak tanımlayan Puroll’u yalnızca su batmış bir barbar koymanız yeterli.

bu vesileyle kurumuş lekeleri de bu cihazla çıkarmanız muhtemel. Puroll, suyu iyonize ediyor ve ultrasonic dalgalarla lekelere nüfuz ediyor. Cihaza bu temizlikte yardım etmek için suya temizlik maddesi da eklemek olası.

bunun dışında Puroll’u, sebze meyveyi mikroplardan arındırmak için de kullanabiliyorsunuz. Tekrar suyun içine koyabileceğiniz, aklınıza gelen her türlü eşya da bu aygıt sayesinde temizleniyor. Cihazın üç öbür arıtma modu bulunuyor. Bu modları seçmek için ise bu kablosuz cihazın sorumluluk standına oturması gerekiyor.

Stand üzerinde yer alan düğmesine bir kere bastığınız vakit 20 dakikalık süratli temizleme, iki defa bastığınız süre azıcık daha yavaş lakin zinde bir temizlik yaptığı 30 dakikalık moduna geçiyorsunuz. Eğer çok daha etkin bir temizlik istiyorsanız düğmeye üç kez bastığınızda Puroll dinç temizleme moduna geçiyor.

Bu enerjik temizleme modu giysi temizliği için öneriliyor. Bu modda temizlik maddesi eklemeniz çok daha etkin bir temizlik sağlıyor. bu vesileyle temizlik yaparken, aynı ürünleri bir arada temizlemeye dikkat etmeniz gerekiyor.

Mavi ışığının yanıp sönmesi ve sesli uyarısıyla bu akıllı cihaz, temizliğin bittiğini bildiriyor. giderken cihazı herhangi bir moda almayı unutursanız, cihaz en son çalıştığı mod ile temizleme yapıyor.

Açık Konuşmak Gerekirse dıştan gelen her şeyin sabunlandığı Corona günlerinde işimize yarayabilecek bir girişimle karşı karşıyayız. Cihazın Kickstarter özel fiyatı ise 89 dolar. Kitle fonlaması projesi hakkında daha pozitif bilgiye Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.