DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Apex Legends üçüncü şahıs etkinliği başladı

22.01.2020
A+
A-

Oynaması ücretsiz olan Apex Legends, oyuncuları için yeni etkinliğini duyurdu. Diğer oyunlarda yer alan üçüncü şahıs modunu getiren Apex, kısıtlı bir süre için oyunculara farklı deneyim sunacak. Hayatta kalma oyunları arasında en çok tercih edilenlerden olan oyun, oyuncuların geç kalmaması için bir paylaşım da yaptı.

EA tarafından geliştirilen oyun, piyasaya çıkmasının 1 yılı dolmadan büyük kitlelere ulaştı. instagram haberleri Elde ettiği gelirle, en hızlı gelir elde eden oyun olma başarısını yakalayan Apex, yeni etkinliklerle oyuncuları kendisinde tutmayı amaçlıyor.

Üçüncü şahıs modu Apex‘in rakiplerinde bulunan bir özellikti. Oyuncuların bir kısmı üçüncü şahıs modunu istese de bir kısmı istemiyor. Çünkü oyunculara göre üçüncü şahıs sayesinde görülmeyen noktalar görülebiliyor. Bu da haksız rekabete sebep oluyor.

Anlık 1 milyon aktif oyuncu sayısına ulaşan oyun, giderek büyüyen kitlesiyle rakip oyunları da endişelendiriyor. Apex üçüncü şahıs etkinliğiyle daha çok oyuncunun dikkatini çekmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.