DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Elon Musk’tan çılgın talimat! Hesabı mı hacklendi? Elon Musk, bugün attığı bir seri tweet ile akıllarda soru işareti bıraktı. Ünlü meslek adamın adeta …

02.05.2020
A+
A-

Hisse fiyatları hakkında attığı tweetten sonradan elektrikli vasıta üreticisinin hisseleri yüzde 9.3 oranında düşüş yaşadı. Ardından yaptığı “Adeta tüm maddi mal varlığımı satıyorum. Ev sahibi olmayacağım.” tweeti ile akıllarda soru işareti bıraktı.

I am selling almost all physical possessions. Will own no house.

— Elon Musk (@elonmusk) May 1, 2020

Bu tweetin peşinde ise kız arkadaşı olan ünlü ressam Grimes’ın ona dargın olduğunu söyledi. Toplam değeri 100 milyon dolara değin meydana çıkan yedi adet evin sahibi olan Musk, kız arkadaşı ile Pazartesi günü bebek beklediklerini de duyurdu.

Yanıtlarda gelen “Nakit paraya ihtiyacın olduğun için mi satıyorsun?” sorusuna ise “Paraya ihtiyacım yok. Kendimi Mars ve Dünya’ya adıyorum. mal varlığı yalnızca tartma yapıyor.” cevabını verdi. Diğer yanıtlarda ise hayranları ve takipçileri tedirginliklerini dile getirdiler.

Don’t need the cash. Devoting myself to Mars and Earth. Possession just weigh you down.

— Elon Musk (@elonmusk) May 1, 2020

Tesla’nın California’daki fabrikası ABD körfez bölgesinde uygulanan sokağa çıkma yasağı kararı sebebiyle kapalı durumda. Bu açıklamalar sonrasında sosyal medyada “Elon Musk’ın hesabı mı hacklendi? tarzında sorular gündeme gelmeye başladı. Ancak, şu anda böyle bir durum görünmüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.