DOLAR 32,2274
EURO 34,7950
ALTIN 2.422,19
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Elon Musk: Almanya’daki Favori Yemeğim Döner Kebap (Evet, Almanya’daki)

09.10.2020
A+
A-

Tesla, SpaceX, Boring Company ve Neuralink gibi yaptığı her iş olay olan şirketlerin CEO’su olan Elon Musk, aynı zamanda Twitter’ın da en dikkat çeken simalarından biri. Musk, Twitter’da yalnızca yaptığı açıklamalarla değil, kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlarla da çoğu zaman dikkat çekmeyi başarıyor.

Alex Avoigt’in paylaşmış olduğu bir hamur işi fotoğrafının altında “Çok lezzetli görünüyor” yazan Elon Musk’a, başka bir kullanıcı tarafından, “En iyi pasta ve hamur işi ürünlerinden bazıları Almanya’dadır. Almanya’yı ziyaret ettiğinizde favori yiyeceğiniz hangisiydi?” sorusu yöneltildi.

Bu soru üzerine takipçileri, Elon Musk’tan bir Alman pasta ya da hamur işi adı duymayı beklerken Musk, “Döner kebap” diyerek herkesi şaşırttı. Döner kebabın Musk’ın favorileri arasında olması tabiki anormal bir durum değil. Tuhaf olan, döner kebabın Musk’ın “Almanya’daki” favori yiyeceği olması.

Musk ayrıca ‘döner kebap’ tweetinin altında bir açıklama da paylaştı ve “Tacheles’ın hemen dışında şimdiye kadar gördüğüm en iyi kebapçı vardı. Oranın yıkılması çok kötü. O(kebapçı) muhteşemdi” ifadelerini kullandı. Bugüne kadar dünyaca ünlü pek çok ismin döner kebabı favori yemekleri arasında gösterdiğini görmüştük. Son tweetlerinden sonra Elon Musk da listeye eklenmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.