DOLAR 32,3674
EURO 34,9625
ALTIN 2.325,24
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

350 TL’ye Android 10: Umidigi A3S tanıtıldı! Telefon pazarında popülerlik kazanmayan ancak ürünleri ile adından söz ettirmeyi başaran birçok üretici…

04.12.2019
A+
A-

5.7 inç büyüklüğündeki ekranı HD+ çözünürlük sunan telefon, gücünü MediaTek Helio A22 işlemciden alıyor. 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen bu dört çekirdekli işlemci, 2 GHz hızında çalışan Cortex A53 çekirdeklerinden oluşuyor.

Cihazın ön tarafında 13 Megapiksel, arka tarafında ise 16 Megapiksel kamera ve 5 Megapiksel derinlik algılama sensörü yer alıyor. 16 GB depolama alanı, microSD kart ile 256 GB’a kadar artırılabiliyor.

3950 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefon, microUSB portu ile geliyor. Bunlara ek olarak çift SIM girişine ve çift LTE desteğine sahip olan telefonun arkasında parmak izi okuyucu yer alırken, 3.5 mm kulaklık girişi korunuyor.

Telefonun fiyatını doğrudan TL’ye çevirdiğimizde 350 TL gibi bir rakam ile karşılaşıyoruz. Ancak, AliExpress veya başka bir şekilde yurt dışından sipariş ederek herhangi bir telefona kargo aracılığıyla sahip olmamız mümkün değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.