DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Elektrikli Volkswagen için kötü haber Volkswagen markasının tamamıyla elektrikli modeli ile ilgili fena haber gündeme geldi. İşte yeni elektrikli…

12.06.2020
A+
A-

Volkswagen’ın elektrikli arabulucu ID.3 yazılımında yeni bir sorun ortaya çıktığı ve bu sorun sebebi ile çabuk üretime vaktinde başlanamayacağı bilgisi ortaya atıldı. Açıklanan bilgilere tarafından limited edition siparişlerinde bile planlamalarda farklı alanlara yönlendirilmiş aksaklıklar gündemde olabilir.

Açıklamalardan anlaşıldığı kadarı ile yazılım tarafındaki eksiklik, App Connect ve heads-up ekran kullanımında dağıtılmış sorunları meydana getiriyor. Bu şart yapılacak bir güncelleme ile çözülecek gibi görünüyor. Fakat çabuk üretime başlanması için de söz konusu bu yazılım sorununun engel teşkil ettiği ifade ediliyor.

Apple iPhone işlemcisiyle yeni bir ilke hazırlanıyor

Apple’ın geleceğe dönük çalışmaları ortaya çıktı. Belli Ki o oysa Apple, 3 nm işlemci ile iPhone tarafında manâlı bir prensip hazırlanıyor!

Buna rağmen Eylül 2020 ayında bir takım modellerin teslimatlarının yapılacağı belirtiliyor. Ama bu modellerde laf konusu yazılım soru bulunabilir. Bu sorunların da yazılım güncellemesi ile çözüleceği ve eksik kalan özelliklerin daha sonra etkin edileceği gibi bir açıklama gündeme getiriliyor. Elektrikli Volkswagen modeli ID.3‘te yaşanacak bu seri imal gecikmesinin ne boyutta olacağı konsunda ise en azından şu lahza için bir data bulunmuyor. İlerleyen dönemlerde daha ayrıntılı bilgilerin gündeme geleceğini de ifade etmekte fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.