DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Elazığ’da Sevgililer Günü’nde Gözler ve Iris Fotoğrafına İlgi Artıyor

Elazığ’da Sevgililer Günü’nde gözler ve iris fotoğraflarına ilgi artıyor. Sevgilinizle özel anlarınızı unutulmaz kılın, benzersiz fotoğraf deneyimleri sizi bekliyor.

16.05.2025
A+
A-

Elazığ’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Yenilikçi Hediye Trendleri

Sevgililer Günü yaklaşırken, tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da çiftler ve sevdiklerimiz farklı ve anlamlı hediye seçeneklerine yöneliyor. Bu yılın en dikkat çekici trendlerinden biri, klasik hediyelerin yerine “iris” fotoğrafı ve göz temalı ürünlere olan ilginin artması oldu.

Yaklaşık altı ay önce Reha Yılmaz tarafından başlatılan bu yeni hediye fikri, özellikle gençler ve duygusal bağlarını ölümsüzleştirmek isteyenler arasında büyük ilgi görüyor. İnsanlar, sevdiklerinin gözlerini ölümsüzleştirerek, onların gözlerinin iç dünyasını ve ruhunu yansıtan özel ürünler tasarlıyorlar. Bu sayede, sadece görsel değil, aynı zamanda duygusal bir bağ da kurmuş oluyorlar.

Göz ve Iris Fotoğrafı Üzerine Yenilikçi Yaklaşımlar

Uzun yıllardır hobi olarak fotoğrafçılık yapan ve bu alanda uzmanlaşmış olan Reha Yılmaz, “Gözler, şiir ve şarkılara konu olmuş en güzel ve anlamlı unsurlardan biridir. Biz burada, insanların gözlerini özel bir tablo veya kolye gibi ürünlere dönüştürüyoruz” diyerek bu yenilikçi projeyi tanıtıyor.

Yılmaz, “İnsanlar, 14 Şubat gibi özel günlerde, sıradan hediyelerin ötesine geçerek manevi değeri yüksek ve kişiye özel ürünler tercih ediyor. Gözlerin sağlığı açısından herhangi bir risk taşımayan bu işlemler, ışık kullanımıyla dikkatlice yapılmaktadır. Ayrıca, 3 yaş ve üzeri çocukların iris gelişimi tamamlandığı için onlara da uygun olduğunu belirtiyoruz. Son bir yıl içerisinde göz ameliyatı geçirmiş veya göz hassasiyeti olan kişiler için ise bu hizmeti öneremiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Hediye Çeşitleri ve Fiyatlandırma

Yılmaz, “Fiyatlarımız 599 liradan başlayıp 8 bin liraya kadar yükseliyor. Takı ve aksesuarlar, özellikle gençler arasında büyük rağbet görüyor. Bütün ürünleri burada kendimiz üretiyoruz ve gün içinde talep edilen ürünleri müşterilerimize teslim ediyoruz. 14 Şubat’ta ise, mesai kavramı olmadan, yoğun bir çalışma temposu içindeyiz” diyerek, hizmetlerini detaylandırıyor.

Manevi Bağlar ve Aile Sevgisi

İris fotoğrafı çektiren Rabia Yılmaz ise, “Herkesin sevgi anlayışı farklıdır. Benim için ailem ve aile sevgisi çok kıymetli. Sevgili yerine, aile bağlarımı ve manevi değerlerimi ölümsüzleştirmek istedim. Burada gözlerimin detaylarını görünce, bunun ne kadar özel ve anlamlı bir hediye olacağını düşündüm” ifadelerini kullanıyor.

Yılmaz, “Burası, maneviyatı yüksek insanların tercih ettiği, maddiyetin ötesinde duygusal değeri ön plana çıkaran bir yer. Gözlerimizi burada çektirdiğimizde, ilk defa kendi gözlerimizin ne kadar farklı ve özel olduğunu görüyoruz. Bu deneyim, gerçekten çok anlamlı ve unutulmaz” diyerek duygularını paylaşıyor.

Sonuç ve Güncel Durum

Elazığ’da yeni ve farklı bir hediye arayışında olanlar için bu hizmet, sıradanlıktan uzak, manevi değeri yüksek ve kişiye özel ürünler sunuyor. Hem göz sağlığına zarar vermeyen bu uygulama, hem de insanların duygusal bağlarını güçlendiren bir alternatif oluşturuyor. Bu yenilikçi hediye seçeneği, özellikle 18-25 yaş arasındaki gençler ve aileler arasında büyük ilgi görüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.