DOLAR 32,4953
EURO 34,7222
ALTIN 2.407,47
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Duyulara hitap eden otomobil: Volvo S90 Ambience

23.04.2018
A+
A-

İskandinav Ormanı, Kuzey Işıkları, Yağmur, Takımada ve Kuğu Gölü gibi farklı temalar kullanılarak aracın tavan renkleri kolaylıkla değiştirilebiliyor. Bu sayede ruh haline en uygun renkler seçilerek yolculuklar daha konforlu hale getiriliyor.

Seçtiğiniz temaya göre otomobilin tavanında farklı görseller belirirken, Bowers & Wilkins hoparlörler her temada farklı bir ses deneyimi sunuyor. Bununla sınırlı kalmayan araç, yolcuların enerjisini yükseltmek için kokuyuda senkronize ediyor.

Orta konsola bulunan özel bölmede dört farklı özel koku bulunuyor. Kokulu mumlar ve parfümler konusunda uzmanlaşan İsveçli merkez Byredo ile çalışan Volvo, seçilen temaya göre farklı kokuların araç içine yayılmasını sağlıyor.

Volvo S90 Ambience Concept hakkında daha fazla detaya, 29 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Pekin Otomobil Fuarı ile ulaşabileceğiz.

:: Volvo’nun bu üst düzey konsept otomobili hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.