DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Düşük sistem gereksinimli oyunlar – 8 Düşük sistem gereksinimli oyunlar listemizde en kötü bilgisayarlarda bile çalışabilecek nitelikli oyunları…

08.05.2020
A+
A-

Listemizdeki oyunlar ayrı çıkış tarihlerine ve öbür sistem gereksinimlerine sahip olsa da genel olarak 4GB RAM ve Intel HD Graphics 4000, çoğu oyunu oynamak için yeterli olacaktır. Harici bir ekran kartına sahip iseniz daha iyi FPS değerleri almanız olası.

1- Crysis

Türk yapımı bu bilim kurgu tarzı FPS oyunu Crysis, Türk şirketi olan Crytek göre geliştirildi. Hikaye oynanış olarak üst seviye diyebileceğimiz oyun serisi üç oyundan oluşuyor. en az gereksinimlere sahip birinci oyun serinin en çok sevilen oyunu olabilir. Eğer sisteminiz elveriyorsa ikinci oyunu da deneyebilirsiniz.

2- Don’t Starve Together

Sevimli grafiklere sahip hayatta kalma oyunu Don’t Starve Together, kuşbakışı bir görüş moduna sahip. Don’t Starve olarak tanıdık tek oyunculu oyunun ardındaki çok oyunculu olarak geliştirilen Together sürümü büyük kitleler kadar oynanıyor. Oyunun en hoş yanı; Steam üzerinden satın aldığınızda arkadaşınıza gönderebileceğiniz bir kopyayı da armağan ediyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar denince akıllara bu oyunun gelmesi bayağı.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.