DOLAR 32,2912
EURO 34,7920
ALTIN 2.403,55
BIST 10.264,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Bitcoin Fiyatı için Uzmanların Düşüş Öngörüleri

Bitcoin fiyatı için uzmanların gelecekteki düşüşü öngördükleri analiz ve tahminler. Kripto para piyasasındaki olası senaryoları öğrenin ve yatırım stratejilerinizi güçlendirin.

24.04.2024
A+
A-

Peter Schiff: Bitcoin’i Eleştirdi ve Düşeceğini İddia Etti

Peter Schiff: Bitcoin'i Eleştirdi ve Düşeceğini İddia Etti

Amerikalı yatırımcı Peter Schiff, Bitcoin’in 60.000 dolarlık desteği tutamayacağını iddia etti. Schiff’e göre, altın ve Bitcoin arasındaki farklılık Bitcoin’in düşüşünü tetikleyebilir.

Schiff, altının 2.400 dolarlık direnç seviyesine ulaşacağını ve Bitcoin’in 60.000 doların altına düşerek 20.000 dolara kadar gerileyebileceğini öngörüyor.

Crypto Capo: Bitcoin İçin Düşüş Bekliyor

Kripto analisti Crypto Capo, Bitcoin için ayı piyasasının devam edeceğini belirtiyor. Analiste göre, BTC’nin 57.000 – 59.000 dolar arasındaki likiditeyi emmesinin ardından yeni bir düşüş dalgası bekleniyor.

Crypto Capo, Bitcoin’in aşırı genişlemiş bir yükseliş yaşadığını ve yeni bir dip oluşturarak düşüşe geçeceğini düşünüyor.

Gelişmelerin Ardında Bitcoin’in Durumu

Gelişmelerin Ardında Bitcoin'in Durumu

  • Peter Schiff ve Crypto Capo gibi uzmanların Bitcoin için düşüş öngördüğü bir dönemde kripto para piyasası belirsiz bir seyir izliyor.
  • Bitcoin’in 60.000 dolar seviyesinin altına düşmesi durumunda kripto para yatırımcıları ve analistleri yeni destek seviyelerini takip ediyor.
  • Kripto para piyasasındaki dalgalanmalar, yatırımcıların dikkatle takip ettiği gelişmeler arasında yer alıyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.