DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Dünyanın en uzun uçuşu için hazırlıklar başladı

24.08.2019
A+
A-

Tarifeli uçuşların hemen başlaması söz konusu değil. Önceliğin sağlık olduğunu belirten havayolu, 19 saatlik bir seyahatin yolcular ve mürettebat üzerindeki etkilerini belirlemek üzere üç deneme uçuşu gerçekleştirmeye karar verdi.

Deneme uçuşları mürettebat dahil olmak üzere maksimum 40 kişiden oluşacak. Uçuş sırasında tüm yolculara ve mürettebata takılacak giyilebilir cihazlar ile yolculuğun farklı aşamalarında sağlık durumundaki değişimler gözlemlenecek.

Qantas yöneticileri Sidney’den Londra ve New York’a yapılacak olan direkt uçuşları havacılığın sınırı olarak nitelendiriyor. Şirket tarifeli seferler için kararını vermeden önce yolculuğun tüm detaylarını incelemek istiyor. Bu nedenle yolcuların uyku düzenlerinden yediği yemeğe kadar kapsamlı bir analiz yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.