DOLAR 32,1928
EURO 34,7900
ALTIN 2.431,39
BIST 10.169,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Tim Cook şaşırtıcı reklam açıklamasıyla gündemde!

07.04.2018
A+
A-

İnternet üzerindeki reklamların kullanıcıları takip etmesinin oldukça ürkütücü olduğunu belirten Apple CEO’su Tim Cook, herhangi bir şey araştırdığında reklamlarda onunla ilgili öneriler görmekten hoşlanmadığını dile getiriyor.

Gizliliği bir insan hakkı olarak gördüğünü belirten Apple CEO’su, en büyük endişelerinden birisinin ise reklam verenlerin ve diğer kuruluşların kişisel verilere erişme biçimleriyle ilgili olduğunu ifade ediyor.

Apple’ın yurtdışında tuttuğu 300 milyar dolara değinen Cook, bu parayı tamemen ABD’ye taşıdıklarında 38 milyar dolar vergi ödeyeceklerini açıkladı.

Önümüzdeki beş yıl içinde yeni bir kampüs inşa edileceği ve 30000 kişilik bir istihdam oluşturacağı dikkat çeken açıklamalar oldu. Bu sayede Apple’ın, tek başına ABD ekonomisine 350 milyar dolar katkıda bulunacağı dile getirildi.

:: Apple CEO’sunun açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.