DOLAR 32,3997
EURO 34,7865
ALTIN 2.407,56
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Honor ile efsane Modern Combat turnuvası başlıyor!

06.04.2018
A+
A-

ESL bünyesinde gerçekleştirilecek bu turnuvaya, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Hindistan ve Malezya‘dan birbirinden ünlü E-Spor oyuncuları ve takımları katılım sağlıyor. 7 Nisan’da ESL stüdyolarında başlayacak heyecanın ana sponsoru olan Honor’ın View 10 modeli kullanılacak. Katılacak takımlar ise şu şekilde:

EMP CLAN SUPREMACY THE ROYALS BUJANG LAPOK R.E.D THE IMMORTALS

Honor View 10 ile oynanacak turnuva bu cihazın oyun performansına da dikkat çekecek. Yapay zekalı işlemcisi sayesinde ciddi bir oyun performansı sunan Honor View 10, profesyonel oyuncular için mobil arenanın yeni yıldızı olmaya aday. Sağladığı hız sayesinde oyunlarda avantaj sağlayan View 10, Modern Combat gibi yüksek donanım isteyen oyunların altından kolayca kalkabiliyor.

Honor bu turnuva ile beraber genç tarzını E-Spor arenasında kalıcı olarak taçlandırmak istiyor. Bu yüzden Gameloft ile önemli bir anlaşma yapan şirket, 2016 bu yana süren çalışmayı tepe noktasına çekmek istiyor. Gameloft’un Asphalt 8: Airbone‘u ile Honor Arena’da gençlerle bir araya gelen iki şirket, şimdi bu ortaklığı ESL üzerinden devam ettiriyorlar. Bu yüzden Honor International Series iki şirket için de büyük önem taşıyor.

Nöral Ağ Ünitesine sahip Kirin 970 işlemciden güç alan Honor 7 View, oyunculara yapay zeka destekli bir oyun deneyimi sunuyor. Bu performansı düzenlenecek turnuvada yakından deneyimleme ve görme şansına da sahip olacağız. Turnuvada finale kalan 6 takımsa, 10 bin Euro’luk büyük ödül için kıyasıya bir mücadelenin içine girecekler.

Modern Combat Versus Honor International Series 7 Nisan’da Türkiye saatiyle 17:00’da başlayacak ve gece yarısına kadar sürecek. Birçok platform üzerinden yapılacak canlı yayının, İngilizce ve Fransızca dil seçenekleri sunacağını belirtelim. Turnuva Twitch dışında, Honor YouTube kanalı, Honor Facebook sayfası ve Honor’ın web sitesi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

:: Turnuvayı hangi platformdan takip edeceksiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.