DOLAR 32,4567
EURO 34,7928
ALTIN 2.440,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ford’un araç içi bilgi sistemi artık daha güçlü!

28.02.2018
A+
A-

Bu kapsamda Ford’un araç içi bilgi ve eğlence sistemi Sync 3, topluluk temelli trafik ve navigasyon uygulaması Waze ile güçlendirildi. Araçlarında SYNC 3 sistemi yer alan Ford sahipleri, Nisan ayından itibaren yolculukları sırasında Waze üzerinden navigasyon desteği alabilecekler.

100 milyonun üzerinde aktif kullanıcı ile dünyanın en büyük topluluk tabanlı navigasyon uygulaması olan Waze, sürücülerin birlikte akıllı bir şekilde trafik sıkışıklığının üstesinden gelmelerine yardımcı oluyor.

Waze entegrasyonu ile sunulan yenilikler bunlarla sınırlı değil. iPhone sahipleri, navigasyon uygulamasını Ford otomobillerindeki ekrana yansıtabilecek.

Bunun yanı sıra Ford Sync AppLink, sürücülerin gelişmiş ses ve direksiyon kontrolleri ile desteklenen akıllı telefon uygulamalarını araçlarının entegre dokunmatik ekranı üzerinden kullanabilmesine imkân veriyor.

AppLink, bir dizi otomobil üreticisi tarafından desteklenen bir açık kaynak yazılım çözümü olan SmartDeviceLink (SDL) ile çalışıyor. SDL, uygulamalar ile araçlar arasında ortak bir arayüz sağlıyor.

Ford yakında AppLink’e gelecek olan üç yeni uygulamayı tanıttı. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse, BPme uygulaması ile sürücülerin araçlarından çıkmadan BP benzin istasyonlarında ödeme yapması sağlanacak.

Mart ayında kullanıma sunulacak olan Radioplayer uygulaması sayesinde ise yolcular sevdikleri radyo programlarına ulaşabilecek. Cisco WebEx ise sesli komutlar ile güvenli bir şekilde toplantılara katılmayı mümkün kılacak.

:: Ford Sync 3 araç içi bilgi ve eğlence sistemini beğeniyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.