DOLAR 32,1855
EURO 34,9584
ALTIN 2.504,05
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

DOOM Eternal’ın Game Pass PC Kütüphanesine Geleceği Tarih Belli Oldu

01.12.2020
A+
A-

id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından bu sene mart ayında yayınlanan DOOM Eternal, hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

Mart ayında çıkan oyun, henüz sene bitmeden Microsoft’un Xbox Game Pass sistemine Xbox konsolları için çıkmış ve Game Pass for PC’ye de geleceği açıklanmıştı. Oyunun en sonunda Game Pass’in PC aboneliklerine de geleceği tarih belli oldu: 3 Aralık.

DOOM Eternal, PC için Game Pass’e 3 Aralık’ta geliyor

Xbox’ın resmi internet sitesinde yayınlanan bir blog yazısında, senenin sevilen oyunlarından bir tanesi olan DOOM Eternal’ın 3 Aralık tarihinde PC için de Game Pass kütüphanesine ekleneceği resmen duyuruldu. Ekim ayında Xbox konsolları için Game Pass kütüphanesine eklenen oyun, 2 ay aranın ardından PC için de kütüphaneye ekleniyor.

DOOM Eternal, Xbox Game Pass PC kütüphanesine Super Gore Nest Master Level adındaki yeni içeriğiyle birlikte eklenecek. Yapılan açıklamaya göre Super Gore Nest Master Level, tıpkı daha önce çıkan Master Level’lar gibi savaş deneyimini daha ‘çılgın’ bir hale getirecek. Ayrıca yeni zorluk seviyeleri ve modları da oyuna ekleyecek.

Tabii oyunun Game Pass PC aboneliğine eklenmesi oldukça güzel bir haber ancak ne yazık ki oyunla ilgili kötü bir haberimiz de var. Oyunun sistem gereksinimleri, minimumda bile birçok oyuncuyu üzecek düzeyde. Oyunu 1080p, 60 FPS, düşük grafik kalitesinde oynayabilmek için NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4 GB), GTX 1060 (3 GB), GTX 1650 (4 GB), AMD Radeon R9 290 (4 GB) ya da RX 470 olması gerekiyor. Sistem gereksinimlerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer ki sisteminiz DOOM Eternal’ı kaldırabilecek düzeydeyse Game Pass’in PC aboneliğini ilk ay 5,90 TL’den, daha önce kullandıysanız 29,99 TL’den satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.