DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Dolgu Yaptırdı Dudağını Kaybetti! Yaşadığı Dehşet Anlarını Böyle Anlattı

09.10.2020
A+
A-

Özel bir tıp merkezinde estetik operasyon yaptırdıktan sonra alt dudağının zarar gördüğünü öne süren Uzunoğlu’nun, tedavisi devam ediyor. Yaşadığı zorlukları anlatan Songül Uzunoğlu, gözaltı morlukları için başvurduğu merkezde dolgu yapıldığını belirtti. Önce ışık dolgusu yapılacağının söylendiğini daha sonra yağ dokusu yapıldığını belirten Uzunoğlu, yapılan dolgu işlemlerinin hiçbirinin işe yaramadığını söyledi. Dolgudan sonra dudağındaki ana damarın tıkandığını ve bunun sonucu olarak dokuların tamamen işlevini yitirdiğini söyleyen Uzunoğlu, dudağını kaybettiğini, çok acılar çektiğini belirtti.

‘ÇOK DİKKAT ETMEK, İYİ ARAŞTIRMAK GEREKİYOR’

Dolgu yapıldıktan sonra dudağının simsiyah olduğunu söyleyen Uzunoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

‘Çok acı çektim. Aylarca yemek yiyemedim, su bile içemedim. Psikolojik olarak hala çok kötüyüm. Çevremin etkisiyle bu işe kalkıştım, çok dikkat etmek, iyi araştırmak gerekiyor. Estetik mağdurlarını gördüğümde ağlıyorum. Yaşadığım zorluklar, travmalar gözümün önüne geliyor. Gerçekten yaşayan bilir. Estetikten mağdur olan kadınlar bana sosyal medyadan ulaşıyor.’

Uzunoğlu, ‘Psikolojimdeki acı kaybın karşılığı yok. Yanlış uygulanan estetiklerin sonucu vahim olabiliyor, ölümle sonuçlanabiliyor. Ben gülmesini unuttum, mimiklerimi kaybettim. Kahve içmeyi, sıcak yemek yemeyi özledim. Dudağınız yoksa siz tam olamıyorsunuz’ şeklinde konuştu.

‘HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR’

Uzunoğlu, hukuki sürecin hâlâ devam ettiğini belirterek, ‘Sonrasında Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gittim, dokuların öldüğünü, damarın tıkandığını söylediler. Ağrıya dayanamıyordum. Hastanenin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan doku nakli yaptı. En az 5-6 operasyon daha geçireceğim’ dedi.

Antalya’da özel bir tıp merkezinde yaptırdığı estetik operasyon sonucu dudağının zarar gördüğünü iddia eden Songül Uzunoğlu, 19 Aralık 2019’da Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına, operasyonu yapan tıp merkezi ve doktor hakkında şikâyette bulunmuştu. Uzunoğlu’nun Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınmış, doku nakli gerçekleştirilmişti.

İLİşKİLİ HABERLER Dudak Dolgunlaştırıcı Maskeler

Dudak Dolgunlaştırıcı Maskeler

Dolgu ve Botoks Uygulamalarında Bunlara Dikkat

Dolgu ve Botoks Uygulamalarında Bunlara Dikkat

İLİşKİLİ GALERİLER Dudakları Doğal Bir Şekilde Dolgun Gösterme Yolları

Dudakları Doğal Bir Şekilde Dolgun Gösterme Yolları

Seda Sayan'dan Estetik Sonrası İlk Paylaşım

Seda Sayan’dan Estetik Sonrası İlk Paylaşım

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.