DOLAR 32,2655
EURO 34,7288
ALTIN 2.399,48
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Doğal bakım maddelerini jurnal saç ve cilt rutininize nasıl dahil edebilirsiniz?

28.05.2020
A+
A-

Hindistan cevizi suyu ABONE OL

Hindistan cevizi suyu

Hindistan cevizi suyu farklı alanlara yönlendirilmiş güzelleştirici özelliklere sahiptir. Cildinizde nemlendirici bir tonik olarak bu ürünü kullanabilirsiniz

Kaşıntılı bir kafa derisine sahipseniz, masaj yerine getirmek için hindistan cevizi suyu kullanın, düzeltici niteliklere sahip olduğundan, normalde kullandığınız saç bakım ürünlerinizle de karıştırabilirsiniz.

Sadece tatlandırıcı içermeyen bir hindistan cevizi suyu kullandığınızdan belirlenmiş olun çünkü şekerli bir ürün cildinizi ve saçınızı yapışık hale getirecektir.

Avokado yağı

Avokado yağı

Avokado yağı E Vitamini, potasyum, lesitin, yağ asitleri ve klorofil ile doldurulur. Saçlarınız kuru ya da kıvırcıksa; saçınızı yıkadıktan sonradan avokado yağı uygulamanız olağanüstü bir saç kremi etkisi gösterecektir.

Üstelik avokado yağı cildinizde nemlendirici olarak nemlendirme de sağlayabilir.

Yeşil çay

Yeşil çay

Yeşil dere antioksidanlar, vitaminler ve minerallerle doludur. B vitaminleri, folat, polifenoller ve amino asitler içerir. bununla birlikte harika bir deri toniği görevi görür ve koyu halkaları hafifletmeye yardımcı olur.

Etkilenen bölgelere yardımcı olmak için soğutulmuş dere poşetleri kullanın, 3 dakika boyunca cildinizde dinlenmelerine izin verin, arkasından kalıntıları yıkayın ve cildinizi yeniden nemlendirin.

Bal

Bal

Bal antioksidanlarla doldurulur, antibakteriyel özelliklere sahiptir ve sizin için çok iyi mineraller ve vitaminler içerir.

Bal tahriş olmuş cildi, lekeleri ve donuk cildi yönetmeye tezgâhtar olabilir.

Bal, kuru cildi nemlendirmeye ve beslemeye tezgâhtar olur.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı oldukça besleyici bir saç kremidir. Hindistan cevizi yağı, saç derinize nüfuz edebilen ve saçınızdaki yağ, mineral ve vitamin içeriğini artırabilen orta zincirli yağ asitleri ve laurik asitten oluşur.

Saçlarınız için harika bir derin saç kremi olan hindistan cevizi yağını aynı zamanda cildinizi temizlemek ve ıslatmak için de kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.